rutes d’aigua per Catalunya – sortides per fer amb nens on l’aigua n’és el protagonista. Excursions a gorgs i salts d’aigua, visitar estanys i llacs o fer observació d’aus a aiguamolls, pantans o deltes. Les fonts naturals que hi ha als voltants dels municipis són una bona excusa per sortir d’excursió amb nens. Alguns espais disposen de taules de pícnic, guaites per fer observació d’aus i panells informatius. També hem inclòs els Camins de Ronda de la Costa Brava per fer amb nens.

A l’estiu alguns trams de rius, sobretot els gorgs, poden tenir l’accés restringit. O, en altres ocasions, està prohibit banyar-se. Recordeu que sempre s’ha de respectar els senyals i fer cas dels avisos preceptius. Us recordem els Consells per banyar-se a rius, pantans i estanys. I recorda que les deixalles no tornen soles.rutes d’aigua per Catalunya
Catalunya per àmbits territorial o per comarques

Us deixem els següents enllaços on podeu trobar les mateixes rutes d’aigua per comarca o àmbit territorial. Així, a part de la pròpia ruta a gorgs, salts d’aigua, rius o fonts podeu veure que hi ha pels voltants. En la consulta comarcal teniu enllaços a les oficines de turisme o altres webs d’interès.