Què fem?

Aiguamolls de la Moixina

  1. Home
  2. »
  3. Aiguamolls de la Moixina
adreça:
Olot Garrotxa (la)

 

 

 

 

Els Aiguamolls de la Moixina son una petita zona humida situada dins l'espai natural del Parc Natural dels Volcans. S'hi pot arribar a peu tot seguint l'itinerari 3 del parc des del mateix Parc Nou. Dins la mateixa zona es troba la bonica font de la Moixina i un petit itinerari botànic de la roureda humida. Un cop estigueu a l'aparcament podeu fer una bonica passejada per la zona.

 

Aiguamolls de la Moixina, espai natural

aiguamolls moixina

Es tracta d’un indret de gran interès geobotànic, amb una diversitat biològica remarcable i que té com a protagonista l'aigua. L'especial encant d'aquest paisatge ha inspirat nombrosos pintors. S'hi pot arribar caminant tot seguint l'itinerari 3 del Parc Natural de la Zona dels Volcans o amb cotxe. Cal aparcar a un dels dos aparcaments de la carretera de les deus.

aiguamolls moixina

Si teniu sort i no feu massa soroll igual podeu veure algun ànec.

aigua als aiguamolls moixina

racons plens d'encant i màgia

Els paratges de la Moixina està declarat Reserva Natural D'interès Geobotànic pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, està sempre amarat d'aigua, reducte d'un antic llac que omplia la plana olotina i que es va assecar quan va afluir la lava del volcà Croscat.

aiguamolls moixina

parc natural zona volcans moixina

verds, aigua, boires baixes...

aiguamolls moixina

No hi ha un camí senyalitzat però si camins ben marcats que us porten a fer un tomb endinsant-vos per l'espai natural dels aiguamolls. Aneu-hi sense preses i passegeu enmig d'una vegetació ufanosa, humida i plena d'encant. L'aigua surt de tot arreu i el terra acostuma a estar humit. Us trobareu algun petit pont de fusta que us ajudarà a salvar algun petit rierol.

 

Font de la Moixina

font de la moixina

No deixeu de visitar la zona de la Font de la Moixina i fer el petit recorregut de l'itinerari botànic de la roureda humida.

 

 

+ activitats i rutes Garrotxa

+ zones humides

 

 

 

INSTAGRAM

 

etiquetes: