Qui ha dit que visitar un museu amb nens és avorrit? Per sort les activitats als museus s’han modernitzat i entre moltes coses això vol dir que s’han adaptat a tot tipus de públic i en especial als nens i joves. Visitar un museu en família és una activitat molt sana, didàctica i lúdica. Actualment els museus de Catalunya ofereixen un ampli ventall d’activitats pensades per als més petits ja sigui per visitar-los amb l’escola o en família.

Us deixem diferents maneres d’acostar-vos als museus de casa nostre amb els nens. Us recomanem que abans d’anar-hi consulteu els horaris d’obertura i sobretot la seva agenda d’activitats. Hem recollit museus molt diferents, des de ciències naturals, d’art o d’història a museus a l’aire lliure. Museus petits i curiosos, altres de grans i més coneguts sempre cercant idees que us obrin finestres a diferents maneres d’entendre la cultura i el món.
Museus de Catalunya

Hi trobareu tots els museus on tenim fitxa amb informació del museu, explicació personal de la visita (en cas d’estar feta per algun col·laborador), dades més importants, localització.

Equipaments culturals i patrimonials que tenen com a eix principal tot allò relacionat amb l’estudi, la gestió i la difusió dels aspectes immaterials de la cultura. Hem inclòs alguns de singulars no catalogats específicament com a centres d’interpretació.

10 museus de ciències naturals del país

Exposicions temporals dels museus adreçades a tot tipus de públic i en especial al públic familiar.

Una manera diferent, educativa i lúdica per visitar un museu

Tallers i activitats als museus

Una manera diferent, lúdica i educativa de descobrir un castell, museu o indret especial.

Passaport per visitar 6 Museus de Barcelona sense cues. Hi ha versió Passaport per a nens.

PASSI ANUAL

Passi anual per a museus i monuments històrics de Catalunya

Entrada a 29 museus i monuments de Catalunya (menors 16 anys gratuït) podeu anar-hi amb 3 acompanyants adults.