CUINA PER A NENS propostes creatives per cuinar amb els nens. Receptes fàcils i engrescadores per fer que els nens els hi agradi entrar a la cuina i fer de petits cuiners. Com prepar pastissos d’aniversari, mini receptes per a festes, trucs de la cuina creativa per a nens… Decoració de cupcakes, fer galetes amb els nens, plats creatius i nutritius per a nens i moltes altres propostes. No us portem receptes del dia a dia, mirem de portar plats senzills, saludables i atractius de preparar i menjar. I mirem que els nens sempre us puguin ajudar depenent de la seva edat. Rentar, pelar, tallar, pesar, decorar… i menjar. Veure festes infantils.
cuina per a nens, receptes creatives per a petits cuiners

L’ordre en que apareixen els articles és aleatori, feu la cerca més acurada per tipus de recepta o plat.

Un bon grapat de receptes les hem preparat des de totnens. Mirem que siguin fàcils de fer i sobretot divertides. Els nens us poden ajudar en la majoria de passos i en algunes d’elles les poden fer pràcticament sols. No hem indicat l’edat recomanada per fer-les, ho deixem al vostre criteri

Us recomanem que seguiu algun llibre de cuina pensat per als nens. Hi trobareu trucs i receptes ben variades i divertides. Us deixem la relació de llibres de cuina infantils.

Petits cuiners, mans a la massa!

Llibres de receptes de cuina per a nens