Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions
cuina per a nens

cuina per a nens

CUINA PER A NENS propostes creatives per cuinar amb els nens. Receptes fàcils i engrescadores per fer que els nens els hi agradi entrar a la cuina i fer de petits cuiners. Com prepar pastissos d’aniversari, mini receptes per a festes, trucs de la cuina creativa per a nens… La rebosteria té un pes important per això us deixem des de decoració de cupcakes a mil i unes opcions per decorar galetes o pastissos. Ens agraden els plats creatius i nutritius fàcils de fer perquè els nens de diferents edats hi puguin participar. No us portem receptes del dia a dia, mirem de portar plats senzills, saludables i atractius de preparar i menjar. I mirem que els nens sempre us puguin ajudar depenent de la seva edat. Rentar, pelar, tallar, pesar, decorar… i menjar. Veure festes infantils.

Teniu una mica de tot, sempre receptes pensades perquè els nens us puguin ajudar. També us deixem alguns articles sobre alimentació infantil amb dades i informació que us pot servir de pauta. Si als nens els hi agrada cuinar busqueu algun llibre de receptes de cuina per a nens. N’hi ha de divertits amb receptes fàcils i atractives i altres amb cuina una mica més elaborada.

cuina per a nens, receptes creatives per a petits cuiners

L’ordre en que apareixen els articles és aleatori, feu la cerca més acurada per tipus de recepta o plat.

Un bon grapat de receptes les hem preparat des de totnens. Mirem que siguin fàcils de fer i sobretot divertides. Els nens us poden ajudar en la majoria de passos i en algunes d’elles les poden fer pràcticament sols. No hem indicat l’edat recomanada per fer-les, ho deixem al vostre criteri

Us recomanem que seguiu algun llibre de cuina pensat per als nens. Hi trobareu trucs i receptes ben variades i divertides. Us deixem la relació de llibres de cuina infantils.

Petits cuiners, mans a la massa!

Llibres de receptes de cuina per a nens