ens divertim

ens divertim – propostes del blog per a fer tot tipus de manualitats divertides, altres per aprendre conceptes o simplement per divertir-se creant. També fem un recull de tot el què envolta les festes infantils. Des de les invitacions a la decoració, al menjar o les disfresses per a nens, grups o en família. Finalment aquí també us mostrem els fascinant món de les arts plàstiques amb propostes per dibuixar i pintar segons diferents tècniques pictòriques i materials diversos. Tot per estimular la creativitat mentre els nens juguem, aprenen i gaudeixen. Ens divertim ! Consulteu literatura infantil i juvenil, els llibres també són una bona manera de gaudir.

ENS DIVERTIM! – propostes d’activitats per fer a casa o a l’escola

MANUALITATS PER APRENDRE

MANUALITATS VARIADES amb materials diferents

DIBUIXAR I PINTAR AMB NENS

FESTES INFANTILS

Ens divertim! Ens agrada inventar, crear, experimentar i gaudir de les activitats fetes a casa per plaer. En aquesta pàgina ho trobareu tot en quatre grans seccions. Si ho preferiu al menú principal del portal ho trobareu classificat en categories més específiques i igual us és més pràctic trobar el que busqueu. Manualitats específiques amb materials com cartró o tubs de cartró, amb material reciclat, oueres… També teniu activitats segons l’estació de l’any, primavera, estiu, tardor i hivern que podeu agafar com a punt de partida per fer les vostres.

Al nostre Pinterest trobareu molts taulells dedicats a les manualitats i activitats per fer amb els nens. No tot el que tenim allà ho hem portat al portal. Us recomanem que li doneu una ullada per si us pot servir.

Divertiu-vos amb els nens experimentant amb materials, textures i colors!