circulars per Catalunya amb nens

ruta circularRecull de rutes circulars per Catalunya per fer amb nens. Excursions de diferents graus de dificultat però aptes per fer amb els més petits. Itineraris circulars per Parcs Naturals, vies verdes  o pel Montseny. N’hi ha que es poden fer amb cotxet, en bicicleta o a peu, també trobareu algun itinerari adaptat. Les rutes poden estar senyalitzades, formar part d’un GR, un PR, o es poden seguir fàcilment. Algunes són autoguiades mitjançant una app.

Les sortides estan ordenada alfabèticament.

rutes circulars per Catalunya

Podeu filtrar segons localització o tipus de sortida. A la fitxa teniu tota la informació de la ruta: itinerari, fotos i mapa.

excursions circulars per Catalunya

Consulteu les mateixes rutes circulars segons altres criteris de selecció: amb en cotxet, les que són adaptades o segons altres criteris interessants de destacar. A la fitxa teniu tota la informació de la ruta: itinerari, fotos i mapa.

Sortim !

Per si us hem més fàcil o pràctic us hem deixa l’enllaç Sortim! Aquí hi trobareu les sortides classificades segons criteris com: àrees de lleurs, parcs infantils, rutes amb cotxet, rutes d’aigua, rutes adaptades… Una forma diferent de classificar les sortides i rutes per àmbits territorials de Catalunya. Esperem que d’una manera o altra us animem a gaudir de les sortides en família alhora que us descobrim racons nous. Teniu més propostes a les rutes circulars per Catalunya per fer visitar en família.

 

+ rutes per comarques

+ rutes per àmbit territorial

intagram totnens