Activitats estiu
rutes circular a Catalunya

rutes circulars per Catalunya

circulars per Catalunya amb nens

ruta circularRecull de rutes circulars per Catalunya per fer amb nens. Excursions de diferents graus de dificultat però aptes per fer amb els més petits. Itineraris circulars per Parcs Naturals, vies verdes  o pel Montseny. N’hi ha que es poden fer amb cotxet, en bicicleta o a peu, també trobareu algun itinerari adaptat. Les rutes poden estar senyalitzades, formar part d’un GR, un PR, o es poden seguir fàcilment. Algunes són autoguiades mitjançant una app.

Les sortides estan ordenada alfabèticament en el cas de la cerca per municipis i aleatòriament en el primer grup de cerca.

RUTES CIRCULARS segons diferents criteris

Podeu filtrar segons localització o tipus de sortida. A la fitxa teniu tota la informació de la ruta: itinerari, fotos i mapa. Tipus de cerca com si la ruta està dins d’un parc natural, hi ha zona de pícnic,  és un itinerari adaptat, es pot fer amb cotxet… També podreu veure si la ruta disposa de font, zona infantil, bar…

RUTES CIRCULARS PER CATALUNYA per municipi

Podeu filtrar segons localització o tipus de sortida. A la fitxa teniu tota la informació de la ruta: itinerari, fotos i mapa.

SORTIM!

Per si us hem més fàcil o pràctic us hem deixa l’enllaç Sortim! Aquí hi trobareu les sortides classificades segons criteris com: àrees de lleurs, parcs infantils, rutes amb cotxet, rutes d’aigua, rutes adaptades… Una forma diferent de classificar les sortides i rutes per àmbits territorials de Catalunya. Esperem que d’una manera o altra us animem a gaudir de les sortides en família alhora que us descobrim racons nous. Teniu més propostes a les rutes circulars per Catalunya per fer visitar en família.

 

INSTAGRAM TOTNENS