Qui som?

totnens és un portal adreçat a famílies amb nens que els hi agradi sortir i fer activitats a fora o a casa.

La web està pensada en dues línies o directoris.

  • El blog, on trobareu posts i articles variats de temàtiques diverses classificades en categories com ara cuinem, decoració, ens divertim, més coses i la guia de sortir en família. La Guia recull sortides per temes o zones i noticies relacionades amb les excursions, activitats o viatges amb nens.
  • El mapa, on trobareu el contingut exposat en forma de fitxes que inclou les seccions de compres i sortim! La secció disposa d’un mapa de localització de les botigues i de totes les rutes, excursions, museus i activitats que hem anat recollint. podeu accedir-hi per comarca i municipi també per categoria (tipus de ruta).

Des de totnens mirem d’explicar-vos cadascun dels post o fitxes de manera senzilla, pràctica i visual. Per això, donem la mateixa importància al text com a la tria de fotos. Mirem de portar a la web temes interessants i atractius per als pares però sobretot pensats per als nens. Propostes que us engresquin a sortir d’excursió amb els nens, manualitats originals i divertides per fer a casa, receptes creatives per atraure els nens a la cuina…

Els col·laboradors de totnens són una part molt important de la web. Ens faciliten el material per poder-lo redactar, publicar i compartir amb tots vosaltres.

No tenim agenda d’activitats, només de tant en tant publiquem alguna activitat concreta.

 

Em dic Carme, i sóc qui està al capdavant de les publicacions de totnens. Espero que us agradi i que ens seguiu en la nostra petita gran aventura de descobrir el món dels nens en un clic.

 

 

logotip

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save