Visitem platges i cales en família per anar-hi tot l’any. Ara bé, en la majoria d’enllaços que tenim a les webs oficials de turisme dels municipis hi trobareu els serveis de la temporada d’estiu. També teniu consultes, de manera ràpida, de l’estat de totes les platges des del Departament de Protecció Civil. I podeu consultar el Meteocat per saber l’estat del temps i de la mar.

Encara que anar a la platja amb nens és una activitat bàsicament d’estiu us recomanem anar-hi durant tot l’any. Les activitats seran diferents, difícilment us podreu banyar si fa fred. Prendre el sol, passejar per la sorra, fer castells, circuits de bales… O recollir petits tresors que porten les onades com petxines, trossets de vidres o troncs. Algunes platges disposen de zones de pícnic i gronxadors per als nens.

platges i cales en famíliaPLATGES I CALES EN FAMÍLIA

Us deixem el llistat AQUÍ de les 94 platges guardonades amb la Bandera Blava 2022 a Catalunya. 26 corresponen a la demarcació de Girona, 32 a la de Barcelona, 26 a les de Tarragona i 10 a les Terres de l’Ebre.
Informació per anar a la platja

Abans d’anar a la platja recordeu:

  • Portar crema protectora d’intensitat alta per protegir als nens.
  • Una gorra sempre pot anar molt bé.
  • No us descuideu una bona ampolla d’aigua.
  • Joguines per la sorra i l’aigua, sobretot si els nens son petits

webs de consulta: