Què fem?

Camí de Ronda de Llança a Port de la Selva

 1. Home
 2. »
 3. Camí de Ronda de Llança a Port de la Selva
adreça:
Llançà, Alt Empordà (l')

 

 

 

Aquest tram del Camí de Ronda de Llança a Port de la Selva a la Costa Brava és un tram molt familiar. Es tracta d'un itinerari lineal, d'anada i tornada, que es pot fer força bé si es va amb un cotxet, encara que algun tram us podeu trobar amb alguna dificultat. Passejar de platja en platja per fer una remullada i descansar tot gaudint de l'entorn. Les dues poblacions estan disposen d'un servei de bus que les comunica. Això us facilitarà la tornada en cas de no voler tornar caminant.

 

Camí de Ronda de Llança a Port de la Selva. Dades i mapa

 • Distancia: 9 Km (només anada)*
 • Desnivell: 150 m
 • Durada: 3/4 hores (sempre depenent de les parades i els banys)
 • Dificultat: Baixa
 • Època: tot l’any
 • Edat aconsellable: Totes.
 • Fonts: no (a les poblacions)
 • Inici al Passeig Marítim de Llançà

 

Camí de Ronda de Llança a Port de la Selva

anar a wikiloc

 

*la tornada, si no disposem de dos vehicles, l’haurem de de fer en bus de l'empresa Safa, amb una freqüència més aviat baixa (millor consultar horaris abans).

 

Camí de Ronda de Llança a Port de la Selva. Itinerari

La ruta està senyalitzada amb marques grogues (i blanques i vermelles, coincideix amb el GR-92). I només cal seguir el camí més a prop del mar. Una caminada per gaudir del paisatge i de l'entorn. Un itinerari que podeu fer en ambdós sentits, de nord a sud o del Port de la Selva fins a Llançà.

La caminada recorre platges com la platja Gola, la de la Carbonera,  platja de la Farella, la platja de les Tonyines, la platja del Cap de Llop.

Després del Cap del Bol i la Punta de S'Arellana ja enfilem cap a les platges del Port de la Selva. La platja del Port Vell, la platja d'en Pere Esteve i finalment la platja de l'Erola.

Les dues poblacions també estan enllaçades per la línia d'autobusos per això si esteu molt cansat podeu fer la tornada amb bus.

 

totnens-camins-ronda-llanca-port-de-la-selva7

totnens-camins-ronda-llanca-port-de-la-selva6

 

Notes
Tot i que amb algunes dificultats, segurament és un dels millors trams de camins de ronda que es poden fer amb cotxet. Recomano fer-la a l’estiu per complementar la caminada tot portant unes ulleres i un tub i fer snorkel per conèixer el fons marins en alguna cala de camí.

 

 

 

Altres llocs d'interès

 

INSTAGRAM

 

Save

Save

Save