Font de la Reina La Molina

rutes a fonts amb nens és un recull d’excursions i sortides on trobareu fonts. Que ragin, o no, ja no depèn de nosaltres. Es tracta, en la majoria de casos, d’itineraris senyalitzats que formen part de l’atractiu d’un municipi. Les fonts, com la majoria de rutes d’aigua, depenen en bona part de les puges i desglaç. Per això, sobretot anant amb nens, es recomanable portar aigua per si no raja.

La foto pertany a la Font de l’Era, una de les més concorregudes de Mura. En teniu la ruta descrita a la fitxa.rutes a fonts amb nens, excursions per beure aigua (o no)
Altres rutes de fonts per visitar

Més fonts. Hi ha fonts en parcs i jardins, aquestes sí que haurien de portar aigua sempre. Altres fonts formen part d’alguna àrea de lleure o us les podeu trobar en el recorregut d’una ruta. També anem incloent algunes fonts singulars que podeu trobar en un punt concret d’algun municipi o poble. A vegades les rutes a fonts poden ser una bona excusa per fer una sortida tranquil·la en família i descobrir camins i racons del territori.

Recordeu que no totes les fonts son potables i no totes tenen un cartell que ho indica. Per tant, davant del dubte sempre és millor no veure’n, sobretot si aneu amb nens.