dinosaures totnens

Qui no ha jugat, llegit o mirat dibuixos o pel·lícules de dinosaures? Son dels animals preferits dels nens i segurament també d’algun adult. Fascinen per les dimensions però sobretot per la molta literatura que s’hi ha escrit sobre ells. Des de llibres de coneixement per a nens a contes de dinos amigables i divertits per als més petits. Agraden perquè encara que els anem coneixent a través de les investigacions resulten atractius pel fet d’estar extingits i la imaginació d’un món desconegut sempre atrau. Avui us proposem descobrir-los una mica millor amb els nens.

L’article és un recull de tot el que us anem portant sobre dinosaures. Des de sortides familiar per visitar museus i aprendre des de la vessant científica a propostes lúdiques que poc tenen a veure amb la realitat.

descobrir els dinosaures amb els nens

ens divertim jugant i llegint sobre el món del dinosaure

Llibres, jocs, festes infantils, manualitats, receptes o altres propostes on els saures i els nens son els protagonistes.

sortides per aprendre i veure dinosaures

Sortides familiars ja sigui a exposicions, museus, cinema, parcs infantils amb els dinosaures com a centre d’atenció. Descobrir i aprendre com eren, com vivien, què menjaven, com es relacionaven… gràcies a les activitats i exposicions del diferents espais de Dinosaures dels Pirineus. I també, des d’una vessant més lúdica i sense rigor científic com son els que trobar a parcs infantils o altres indrets.