Activitats estiu

Què fem?

El dinosaure de la C-58 a Vacarisses

  1. Home
  2. »
  3. El dinosaure de la C-58 a Vacarisses
adreça:
Vacarisses Vallès Occidental (el)

 

 

 

 

Gràcies a una notícia del diari El Món en la seva versió Món Terrassa ens hem assabentat de l'existència d'aquest curiós dinosaure. El dinosaure de la C-58. El dinosaure de Vacarisses es pot veure des de la carretera. Està després de Can Serra, just després d'una corba en el terme municipal de Vacarisses. Us espera tot somrient al costat de la carretera, des de l'any 2008.

El dinosaure rialler de Vacarisses

El dinosaure de la C-58 a Vacarisses

El dinosaure de la C-58 a Vacarisses

Es tracta d'una enorme escultura de formigó que va fer en Casimiro Salgado i que després de la seva mort els fills van decidir traslladar-lo en aquest descampat de la seva propietat. El dinosaure de la C-58 pesa entre 6.000 i 7.000 Kg i té una alçada d'uns 3m. Un enorme dinosaure que mostra un gran somriure. El dinosaure no és només un reclam per la gent que va per la carretera i el té com a referència, sobretot, ara que està més a la vista. Sembla que s'ha convertit en un punt de trobada per a ciclistes i gent que va a fer-s'hi una foto. Fins i tot té una pàgina de facebook, Dinosaure de la C-58 (encara que no és gaire activa).

 

El dinosaure de la C-58 de Vacarisses

El dinosaure de la C-58 a Vacarisses

Per poder visitar al rialler dinosaure cal anar per la C-58, direcció Manresa, al punt quilomètric 34,1. En aquest punt hi ha una entrada per poder accedir al descampat on es troba la figura del dino. El lloc és força lleig, un descampat on sembla que hi transiten camions. El dinosaure es veu des de la mateixa carretera i està situat darrere un parell d'arbres. (foto superior Cristina C.)

Atenció!, vigileu no passar-vos de llarg, ja que només hi ha aquest accés obert al descampat des de la carretera.

El dinosaure de la C-58 a Vacarisses

El dinosaure de la C-58 a Vacarisses

*Les fotos les hem tret del diari i de la pàgina del facebook

 

 

Altres llocs d'interès

 

 

 

etiquetes: