El dinosaure de la C-58 a Vacarisses

 1. Home
adreça:
Vacarisses Vallès Occidental (el)

Gràcies a una notícia del diari El Món en la seva versió Món Terrassa ens hem assabentat de l'existència d'aquest curiós dinosaure. El dinosaure de la C-58. El dinosaure es pot veure des de la carretera. Està després de Can Serra, just després d'una corba en el terme municipal de Vacarisses. Està en aquest terreny, al costat de la carretera, des de l'any 2008.

Es tracta d'una enorme escultura de formigó que va fer en Casimiro Salgado i que després de la seva mort els fills van decidir traslladar-lo en aquest descampat de la seva propietat. El dinosaure de la C-58 pesa entre 6.000 i 7.000 Kg i té una alçada d'uns 3m. Un enorme dinosaure que mostra un gran somriure. El dinosaure no és només un reclam per la gent que va per la carretera i el té com a referència, sobretot, ara que està més a la vista. Sembla que s'ha convertit en un punt de trobada per a ciclistes i gent que va a fer-s'hi una foto. Fins i tot té una pàgina de facebook, Dinosaure de la C-58 (encara que no és gaire activa).

 

 

El dinosaure de la C-58 a Vacarisses. On es troba

El dinosaure de la C-58 a Vacarisses

foto Cristina C.

Per poder visitar al rialler dinosaure cal anar per la C-58, direcció Manresa, al punt quilomètric 34,1. En aquest punt hi ha una entrada per poder accedir al descampat on es troba la figura del dino. El lloc és força lleig, un descampat on sembla que hi transiten camions. El dinosaure es veu des de la mateixa carretera i està situat darrera un parell d'arbres.

Atenció! vigileu no passar-vos de llarg ja que només hi ha aquest accés obert al descampat des de la carretera.

 

*Les fotos les hem tret del diari i de la pàgina del facebook

 

 

Altres llocs d'interès

Carregant el mapa, espereu ...

 

 

4 Comments

 • Ana Sánchez ha dit:

  Hola a todos, soy de la zona y el dinosaurio está en el mismo sitio todavía hoy. La verdad es que muchas familias se paran para hacerse fotos con sus hijos.

  • totnens ha dit:

   Moltes gràcies Ana!

  • Jenny ha dit:

   Y comp se accede hasta allí? Alguna referencia… se puede hacer car al dinosaurio…

   • totnens ha dit:

    Hola Jenny,

    El dinosaurio se encuentra en la carretera C-58 dirección Manresa en el kilómetro 34,1. Allí encontraras una entrada para acceder al descampado donde está el dino. El lugar no es nada bonito pero la gracia está en poder ver i tocar el dinosaurio que situado detrás de dos arboles.

Leave a comment

Send message to moderator