excursions a Parcs Naturals de Catalunya  amb nens

excursions a Parcs Naturals de Catalunya amb nens

A cada enllaç trobareu el mapa amb les diferents fitxes de les rutes, itineraris, museus, zones de pícnic… incloses en cadascun dels diferents Parcs Naturals de Catalunya. Les fitxes inclouen les distàncies, temps i dificultat. A totnens només tenim excursions aptes per fer en família amb nens. Cada ruta que us proposem aquí inclouen, també, informació i enllaços a les diferents pàgines oficials de cada parc. Així com dels Centres d’Informació o zones de lleure que podeu trobar durant la ruta. Consulteu ACTIVITATS AMB NENS hi trobareu activitats lúdiques o de natura per a nens o per fer en família dins del parc .

En aquesta pàgina també hem inclòs els diferents resums d’excursions per fer amb nens que transcorren dins d’un Parc Natural. Propostes de sortides agrupades segons diferents criteris. Si voleu també podeu fer la consulta de les rutes agrupades segons el parc que us interessi.

Recordeu consultar la previsió meteorològica abans de fer una excursió a la muntanya.

Parcs Naturals de Catalunya amb nens. Excursions a totnens

S’han inclòs totes les rutes dels municipis que formen part dels Parcs Naturals. En alguns casos pot passar que alguna ruta no estigui dins el límit del Parc però sí el seu municipi.

Parcs Naturals segons tipus de ruta

resums de rutes i excursions als Parcs Naturals

Més informació

Abans de fer una excursió o visita a qualsevol Parc us recomanem que consulteu les respectives agendes. Gairebé cada cap de setmana s’organitzen activitats, tallers, rutes guiades, festes… per a famílies.

Parcs Naturals GENCATAgenda

Parcs Naturals DIBAAgenda