Espais i Parcs Naturals de Catalunya

Excursions a Parcs Naturals de Catalunya amb nens 

A cada enllaç trobareu el mapa amb les diferents fitxes de les rutes, itineraris, museus, zones de pícnic… incloses en cadascun dels diferents Parcs Naturals de Catalunya. Les fitxes inclouen les distàncies, temps i dificultat. A totnens només tenim excursions aptes per fer en família amb nens. Cada ruta que us proposem aquí inclouen, també, informació i enllaços a les diferents pàgines oficials de cada parcs i espais naturals de Catalunya. Així com dels Centres d’Informació o zones de lleure que podeu trobar durant la ruta. Consulteu ACTIVITATS AMB NENS hi trobareu activitats lúdiques o de natura per a nens o per fer en família dins del parc .

Recorde consultar la previsió meteorològica abans de fer una excursió a la muntanya.

Espais i Parcs Naturals de Catalunya, reserves naturals

Espais Naturals de Catalunya, excursions per fer amb nens

En el cas de fer la consulta d’un Parc Natural trobareu les rutes on tenim fitxa i informació i enllaços del parc. També teniu alguns resums d’itineraris proposats en algun parc natural. En aquest moments al web de la Generalitat hi ha inclosos fins a 20 espais naturals que configuren la xarxa de parcs.

Parcs Naturals de Catalunya (activitats i rutes)

S’han inclòs totes les rutes dels municipis que formen part dels Parcs Naturals. En alguns casos pot passar que alguna ruta no estigui dins el límit del Parc però sí el seu municipi.

Més informació

Abans de fer una excursió o visita a qualsevol Parc us recomanem que consulteu les respectives agendes. Gairebé cada cap de setmana s’organitzen activitats, tallers, rutes guiades, festes… per a famílies.