excursions a Parcs Naturals de Catalunya  amb nens

excursions a Parcs Naturals de Catalunya amb nens

A cada enllaç trobareu el mapa amb les diferents fitxes de les rutes, itineraris, museus, zones de pícnic… incloses en cadascun dels diferents Parcs Naturals de Catalunya. Les fitxes inclouen les distàncies, temps i dificultat. A totnens només tenim excursions aptes per fer en família amb nens. Cada ruta que us proposem aquí inclouen, també, informació i enllaços a les diferents pàgines oficials de cada parcs i espais naturals de Catalunya. Així com dels Centres d’Informació o zones de lleure que podeu trobar durant la ruta. Consulteu ACTIVITATS AMB NENS hi trobareu activitats lúdiques o de natura per a nens o per fer en família dins del parc .

En aquesta pàgina també hem inclòs els diferents resums d’excursions per fer amb nens que transcorren dins d’un Parc Natural. Propostes de sortides agrupades segons diferents criteris. Si voleu també podeu fer la consulta de les rutes agrupades segons el parc que us interessi.

Recordeu consultar la previsió meteorològica abans de fer una excursió a la muntanya.Espais Naturals de Catalunya, excursions per fer amb nens

En el cas de fer la consulta d’un Parc Natural trobareu les rutes on tenim fitxa i informació i enllaços del parc. També teniu alguns resums d’itineraris proposats en algun parc natural. En aquest moments al web de la Generalitat hi ha inclosos fins a 20 espais naturals que configuren la xarxa de parcs.
Parcs Naturals de Catalunya (activitats i rutes)

S’han inclòs totes les rutes dels municipis que formen part dels Parcs Naturals. En alguns casos pot passar que alguna ruta no estigui dins el límit del Parc però sí el seu municipi.
Més informació

Abans de fer una excursió o visita a qualsevol Parc us recomanem que consulteu les respectives agendes. Gairebé cada cap de setmana s’organitzen activitats, tallers, rutes guiades, festes… per a famílies.

Parcs Naturals GENCATAgenda

Parcs Naturals DIBAAgenda

Rutes en transport públic a la Xarxa de Parcs Naturals – format PDF

 

Si preferiu podeu fer les consultes per comarques. En cada comarca hi trobareu activitats i rutes per fer amb els nens i enllaços a les diferents oficines de turisme, parcs naturals. Abans de fer una excursions per Catalunya o per qualsevol altre territori informeu-vos de les previsions meteorològiques. Recordeu que sortint amb nens es recomana sempre portar alguna cosa de menjar, aigua i un jersei. A la muntanya el temps pot fer un gir imprevisible.