El Parc Natural Capçaleres del Ter i del Freser és un dels últims parcs declarats per la Generalitat, l’any 2015. Està situat al Pirineu oriental ubicat íntegrament dins de la comarca del Ripollès. Té una superfície de més de 14.000 ha repartida entre 7 municipis. Amb cims que assoleixen pràcticament els 3.000 m (Puigmal 2910 m, Bastiments 2881 m).

Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del FreserParc Natural Capçaleres del Ter i del Freser. Les excursions a totnens
Municipis inclosos dins el Parc Natural Capçaleres Ter i Freser: Pardines, Planoles, Molló, Queralbs, Ribes de Freses, Setcases i Vilanova de Ter.

Us recordem que ens trobem en una zona d’ alta muntanya i per tant cal estar atents de la meteorologia abans de fer una excursió. Porteu calçat adequat, aigua i el mòbil recarregat. Aneu ben abrigats en èpoques de fred i a l’estiu, depenent del temps i l’horari us caldrà un jersei.

 

Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Us deixem l’accés directe a l a comarca del Ripollès on podreu veure la resta de rutes per fer amb nens dins i fora del Parc.

 

 

+ excursions al Ripollès amb nens

Save

Save

Vall de Núria – El Cremallera

Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

L’estació de muntanya Vall de Núria està situada dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs. Dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes, està envoltada per cims de gairebé 3.000 metres i d’on neixen multitud de fonts i torrents. S’hi pot accedir caminant, seguint l’antic camí del GR-11 o amb el El cremallera. 

Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser04

Un cop a la Vall de Núria podreu gaudir d’una gran oferta turística entre allotjament, serveis, activitats, zones d’esport i descans i rutes per fer excursions pels voltants.

Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser04Save

Save

Save

Més informació

 

Municipis situats dins el Parc Natural Capçaleres Ter i Freser.

Pardines, Planoles, Molló, Queralbs, Ribes de Freses, Setcases i Vilanova de Ter.

Activitats i excursions per gaudir dels espais naturals, de la biodiversitat de la fauna i flora.