Des de totnens us oferim diferents maneres de cercar sortides amb rutes i activitats per Catalunya. En aquesta pàgina hi trobareu les rutes per comarques. Dins de cada comarca hi hem posat enllaços als webs oficials de turisme comarcal, enllaços a informació de Parcs Naturals o altres que ens han semblant d’interès.

excursions i activitats en família per descobrir les comarques de Catalunya

Dins de cada comarca, a part de rutes i excursions, hi trobareu fitxes amb les dades de museus, centres d’interpretació… o activitats lúdiques. Cada fitxa disposa de dades, fotos, mapa de localització i diferents enllaços directes, segons correspongui. Recordeu que totnens és una plataforma familiar i que per tant només hi trobareu activitats que resultin atractives per anar amb nens. Si voleu tenir una visió més amplia del territori, i amb les fitxes posades sobre un mapa, podeu fer la consulta segons la divisió d’àmbits territorials de Catalunya.rutes per comarques, excursions i activitats amb nens
Sortim !

Per si us hem més fàcil o pràctic us hem deixa l’enllaç Sortim! Aquí hi trobareu les sortides classificades segons criteris com: àrees de lleurs, parcs infantils, rutes amb cotxet, rutes d’aigua, rutes adaptades… Una forma diferent de classificar les sortides i rutes per comarques de Catalunya. Esperem que d’una manera o altra us animem a gaudir de les sortides en família alhora que us descobrim racons nous.

Xanascat, xarxa d’albergs de Catalunya