parlem de nens

parlem de nens

Aquest racó de parlem de nens pretén ser un espai on parlar de tot allò que pugui ser interessant per als nens i famílies. Des de consells per sortir amb nens a diferents temes que poden resultar del vostre interès. També tenim un espai reservat per la psicologia infantil que ens mostra els dubtes en temes que tots podem viure a casa en qualsevol moment. Dins de l’apartat d’educació hi anem posant tot allò que de manera particular i vivencial ens poden ajudar al dia a dia amb els nens.

Hi trobareu alguns articles de col·laboradors i altres elaborats des de la mateixa redacció de totnens. Tots pensats per mirar d’ajudar-vos i donar-vos idees sobre els temes tractats. Sempre des d’un punt de vista personal i objectiu i tractats amb el rigor que correspon.

parlem de nens

parlem de nens – tots els articles junts

Apunts, la revista de totnens

Us deixem l’aparador on trobar totes les revistes del portal. Hi trobareu alguns dels articles del parlem de… i reculls de propostes per fer activitats dins i fora de casa en família.

apunts la revista de totnens

Calaix de sastre

Temes de diferents àmbits com fotos, il·lustracions, el món creatiu de… recopilats en aquest apartat multi temàtic. Un espai on trobar una mica de tot.

calaix de sastre de totnens