Fem un recull d’activitats d’estiu per fer amb nens: manualitats, dibuixos i receptes refrescants i gelats casolans. Entre les manualitats hi trobareu propostes de vaixells per fer navegar al riu, llac o platja o a la banyera. Jugar a la sorra és també una activitat del bon temps, us donem idees de com fer sorrals i d’activitats a la sorra de la platja. La majoria d’activitats i jocs estan pensant per jugar amb aigua o gel. Podeu fer des de curses amb gots plens d’aigua en una gimcana a taules sensorials. Us proposem activitats ben diferents que intent animar als nens a buscar idees per fer a casa i algunes en les que s’ha de sortir al camp o al bosc d’excursió. Dins la secció de festes infantils teniu un bon grapat de jocs d’exterior, jocs d’aigua, amb globus, pilotes…

Us convidem a fer una ullada a les excursions per fer en família on trobareu sortides refrescants a rius, torrents i platges. En aquest recull si que hem inclòs els resum de sortides per gaudir de manera especial de les platges tot resseguint la costa de nord a sud. Els camins de Ronda, les cales o algunes de les platges ideals per anar amb nens. De l’interior els indrets més buscats quan pica el sol i us voleu refrescar son els gorgs i salts d’aigua. Mireu totes les RUTES D’AIGUA que tenim a la secció d’excursions amb nens per Catalunya, son bones propostes d’activitats d’estiu a la natura. Si voleu podeu veure les activitats i rutes per comarques.

activitats d'estiu per fer amb nensActivitats d’estiu
activitat de primavera

activitats de tardor

Us deixem els enllaços d’activitats segons les estacions de l’any . Activitats d’estiu, primavera, tardor i d’hivern. Son un punt de partida per donar-vos idees estacionals encara que la majoria es poden fer durant tot l’any.

+ activitats d’estiu a Pinterest

 

(foto portada)