activitats familiars

activitats en família a Catalunya

Activitats amb nens a Catalunya. Hem recollit un bon grapat de propostes d’activitats en família per gaudir tot junts. Podeu escollir entre les diferents propostes, des de visitar una mina, a fer circuits d’orientació, descobrir la natura o pujar en vaixell. No totes són de pagament, al mapa les podreu identificar segons el color de la icona (taronja de pagament i blau gratuït). N’hi ha que formen part d’una ruta i ens són un atractiu complement. Trieu entre activitats culturals, d’oci, oci indoor, esport o de natura. El ventall es força ampli, esperem que trobeu propostes que us agradin.

Activitats amb nens

activitats familiars

SX3-Súper3, teniu un apartat especial on recollim sortides i activitats on teniu entrades o obsequis especials per a vosaltres. Consulteu els PARCS INFANTILS en alguns hi trobareu activitats de lleure, natura, esport. Hi ha parcs de AMB on s’organitzen activitats guiades a les Jugatecambiental.  Els PUNTS D’INTERÈS també són llocs interessants per descobrir amb nens: miradors, escultures especials…

Activitats en família

El concepte d’activitat és molt ampli, a nosaltres ens agrada pensar que tota sortida pot generar moltíssimes propostes lúdiques. Des de culturals a d’oci o natura. Adapteu-les a les edats dels nens.

instagram