activitats amb nens a Catalunya. Hem recollit un bon grapat de propostes d’activitats en família per gaudir tot junts. Podeu escollir entre les diferents propostes, des de visitar una mina, a fer circuits d’orientació, descobrir la natura o pujar en vaixell. No totes són de pagament, al mapa els podreu identificar segons el color de la icona (taronja de pagament i blau gratuït). N’hi ha que formen part d’una ruta i ens són un atractiu complement. Trieu entre activitats culturals, d’oci, oci indoor i esport o de natura. El ventall es força ampli, esperem que trobeu propostes que us agradin.

Súper, teniu un apartat especial on recollim sortides i activitats on teniu entrades o obsequis especials per a vosaltres. #Súper3

Consulteu els PARCS INFANTILS en alguns hi trobareu activitats de lleure, natura, esport. Hi ha parcs de AMB on s’organitzen activitats guiades a les Jugatecambiental.  Els PUNTS D’INTERÈS també són llocs interessants per descobrir amb nens: miradors, escultures especials…Activitats en família segons tipus d’activitats
Més activitats amb nens

En aquest cas us hem deixat activitats que es fan principalment als museus. Jocs de pistes o tallers adreçats al públic familiar. En aquests casos no hi ha fitxa al mapa. Als enllaços teniu totes les activitats i accessos directes al lloc on es fan. Hem inclos en un apartat especial les activitats del Club Súper3, hi trobareu activitats i més informació.

activitats club super3

No us deixeu el carnet!!!

jocs de pistes als museus

Una manera diferent de descobrir el museu!

tallers per a nens

tallers que es fan de manera regular!

OCI EN FAMÍLIA (ESPECTACLES, FIRES, FESTES, EXPOSICIONS…)

Els teniu ordenats segons data de la última actualització. També podeu fer la consulta segons la categoria que busqueu. Mireu la data del peu de foto per saber quan es realitza l’activitat.

oci en familia 02