Què fem?

Big Fun Museum Barcelona

  1. Home
  2. »
  3. Big Fun Museum Barcelona
adreça: La Rambla, 88
adreça:
Barcelona Barcelonès (el)
horari: 11:00 a 19:00h

 

 

 

7 museus i una àrea de descans sota el mateix sostre al cor de Barcelona. Entra al Big Fun Museum Barcelona i gaudeix d'un museu diferent. Recordeu que molt a prop hi ha el Museu de les Il·lusions amb pintures 3D per formar part dels quadres més famosos. Podeu comprar l'entrada combinada.

 

 

Big Fun Museum Barcelona

  • Museu de rècord Guinness
  • La casa a l’inrevés
  • La casa del gegant
  • Alicia a través del mirall
  • Food Art
  • Museu de la bogeria

Big Fun Museum Barcelona piscina boles

Amb una zona de descans amb piscina de boles.

 

Podràs descobrir els fets i rècords més inusuals del planeta. Secrets i misteris, estranyes tradicions i tot tipus de éssers extraordinaris. Vols saludar a l’home més alt del món, pujar al cotxe més petit o fer-te una foto amb l’Elvis Presley?

T’agradaria aprendre a caminar pel sostre? Tindràs la oportunitat de visitar una casa inusual on les lleis de la física no s’apliquen. Un lloc on podràs esmorzar a una taula penjada cap per avall, seure a una làmpada del sostre i on hauràs de escalar per ficar-te al llit. Vine a conèixer la Casa a l’inrevés!

Benvinguts a la nostra galeria d’art. Estem segurs que heu vist abans totes aquestes obres, però mai d’aquesta manera. Descobreix aquesta col·lecció d’obres elaborades a partir de tot tipus d’aliments! L’art modern es tan atractiu que segur que vols fer-ne un mos.

Descobreix que hi ha en cadascuna de les sales!

Què inclou l'entrada al Museu Big Fun?

Podeu comprar l'entrada combinada per accedir també al Museu de les Il·lusions. En aquest últim cas primer s'ha d'anar Museo Big Fun, on us donaran un cupó per després visitar el Museu de les Il·lusions (c/del Pintor Fortuny) a cinc minuts a peu.

+ activitats Barcelona