Barcelona, capital de Catalunya, ha esdevingut, des de fa temps, marca turística amb un gran impacte internacional. Descobrir Barcelona amb nens és gaudir d’un gran ventall de propostes d’oci, culturals, comercials i d’esbarjo. Hi trobareu una gran oferta en restauració, cinema, teatre, museus, botigues… amb activitats adreçades a un public familiar.

Des de totnens us proposem la visita d’alguns racons de la ciutat. Al peu del resum hi trobareu adreces d’interès per poder-vos desplaçar o consultar activitats. No deixeu de visitar la Sagrada Família, el Parc Güell, la Pedrera, passejar pel casc antic, perdre-us pel Laberint d’Horta o contemplar el cel i la ciutat des de l’observatori Fabra. Descobrir els parcs i jardins i visitar els museus on hi ha un munt de propostes adreçades als més petits. Lleure, comerç i activitats per a tots els públics.

Barcelona amb nens


Barcelona, activitats i sortides amb nens

Us deixem els enllaços del transport públic per si us voleu moure per la ciutat amb més llibertat i comoditat. Una alternativa al cotxe per visitar Barcelona amb nens.

+ activitats i rutes pel Barcelonès

Us deixem l’enllaç del Barcelonès, la comarca, on trobareu activitats i rutes que en ocasions estan molt a prop de la ciutat de Barcelona. En alguns casos s’hi pot arribar amb el mateix transport públic de la ciutat.

 

*foto portada barcelona.cat