Què fem?

El Museu més petit del món

  1. Home
  2. »
  3. El Museu més petit del món
adreça:
Virtut, 14, Barcelona Barcelonès (el)

plans en familia

 

 

 

El museu més petit del món el trobareu a diferents punts d'alguns carrers del barri de Gràcia de Barcelona. Les boniques peces son obra de l'artista Noemí Batllori. De fet, com ella mateixa explica, son intervencions artístiques amagades a les antigues escomeses d'aigua situats a la façana d'alguns edificis. D'aquesta manera es transformen petits forats en desús en singulars sales d'art. La gràcia de l'exposició és que grans i petits poden recorre la Vila de Gràcia buscant cada sala d'aquest singular i bonic museu de carrer.

 

El Museu més petit del món

el museu més petit del món

Tret de la foto que acompanya el mapa la resta son de Plans en família (compte d'Instagram) que recomana la visita. AQUÍ, podeu veure el mapa en format més gran i si voleu us el podeu imprimir. Si passeu per c/ Virtut, 14, al Taller de les maquetes, us en poden donar un (si encara en tenen).

el museu més petit del món

el museu més petit del món

La proposta és una atractiva activitat per fer amb nens, anar a la cerca de les sales d'art alhora que també us pot servir per descobrir el barri de la Vila de Gràcia. Aquest tipus d'activitat joc on cal seguir un mapa sempre resulten divertides. I en aquest cas inspiradores ja que poden fer venen ganes als nens a fer maquetes o escenaris de mida petita, o gran.

 

 

Altres llocs d'interès

Barcelona amb nens

+ activitats i rutes Barcelonès

+ activitats familiars

 

INSTAGRAM -