oci en familia 02

Oci en família és un recull de propostes d’espectacles, fires, festes i festivals per a nens que anem seleccionant des de totnens. A cada fitxa trobareu la informació de cada proposta, horaris, dates i un enllaç a la font original.

OCI EN FAMÍLIA

Espectacles per a nens

Cinema, teatre, titelles… d’algunes de les propostes que seleccionem de la gran quantitat d’espectacles que es fan a Catalunya

festivals per a nens

Recull d’alguns dels festivals adreçats als nens i famílies: circ, contes, música…

fires i festes 02

Fires i Festes tradicionals, familiars, medievals, populars, singulars, de jocs, de Nadal… o que ens agraden per anar amb nens

fires playmobil 02

En un mapa i amb fitxes trobareu gairebé totes les Fires Playmobil que es fan a Catalunya

Activem de cara al setembre del 2020 les propostes d’oci familiar. Recordeu que encara hi ha restriccions sanitàries d’aforamet i horaris a causa del covid-19. Us recomanem que abans d’anar-hi consulteu s’hi alguns dels esdeveniments, fires o espectacles s’han suspès o han canviat de data. Nosaltres ho indicarem al peu de cada foto i a l’interior de l’article.

Si voleu consultar i complementar les propostes d’oci per anar amb els nens podeu visitar la pàgina de facebook GUIA D’OCI EN FAMÍLIA, que juntament amb Rutas con los peques administrem. Allà podeu trobar més propostes i ofertes d’oci sense fitxa a totnens.

OCI EN FAMÍLIA (ordenat per data d’actualització)

Si voleu podeu fer la consulta totes les activitats d’oci juntes ordenades segons data de la última actualització.

GUIA D’OCI és una pàgina de facebook on recollim més activitats i oci en família per anar amb nens. Hi trobareu des de fires i festes a esdeveniments familiars, tallers puntuals, escapades amb nens, activitats de natura, espectacles… o altres propostes que ens agraden. Funciona com una agenda i s’actualitza setmanalment.

instagram totnens – fotos de tot una mica