dibuixar i pintar amb nens

dibuixar i pintar amb nens

dibuixar i pintar – propostes imaginatives i divertides perquè els nens s’ho passin bé mentre aprenen textures, conceptes i art. Dibuixar i pintar amb nens com a forma d’expressió artística. Recull de maneres diferents de pintar sense pinzell o amb pinzells originals i poc convencionals. Treballar els colors, la profunditat, la geometria de manera lúdica i divertida. Els nens aprenen de manera creativa a veure el món amb tècniques de dibuix i pintura originals. Arts plàstiques per a petits artistes amb materials i tècniques per descobrir i donar una visió singular del món. També us pot interessar veure l’apartat de treballs manuals per a nens.

Esculpim un Miró

dibuixar i pintar amb nens

Petits artistes. Tècniques i experimentació

dibuixar i pintar amb nens

Si una cosa ens agrada és que els nens experimentin, juguin i aprenguin. En dibuix o pintura també ho poden fer, les arts plàstiques donen molt de joc perquè els petits artistes deixin volar la imaginació. Per aquest motiu bona part dels articles dedicats a dibuixar i pintar estan enfocats a l’experimentació. Dibuixar sobre superfícies noves o fer servir estris diferents que no estiguin pensats estrictament per pintar.

Mirem de recollir exemples que corren per les xarxes. Alguns ja s’han convertit en tot un clàstic de models de plàstica i altres esperem que els trobeu originals i nous. Com sempre diem agafeu-los com a exemple i experimenteu vosaltres, sigui a casa o a l’escola. Al taulell del nostre Pinterest trobareu més exemples.

dibuixar i pintar al Pinterest