| |

5 propostes creatives per pintar sense pinzell

totnens-pintures-creatives00

Us portem 5 propostes molt creatives per pintar sense pinzells que segur que als nens els hi agradaran força, sobretot per les maneres explosives d’omplir el full o la tela de colors. Centrifugar, ous, globus, gelats o un tranquil gota a gota per passar una bona estona pintant.

 Creacions artístiques: Pintem centrifugant

totnens-pintures-creatives5

 veure font original

Per fer aquestes originals targetes només us cal una centrifugadora d’enciam, una targeta de cartolina i pintures de colors. Com podeu veure en les fotos és ben senzill de fer. Obtindreu aquestes originals targetes d’invitació a una festa d’aniversari, postals decoratives o, si n’emmarqueu més d’una aconseguireu un bonic quadre decoratiu.

Gelats de pintura

totnens-pintures-creatives3

veure font original

En aquest cas també es fa servir un estri de cuina per aconseguir aquest gelats de pintura. En un recipient de glaçons (que després millor que no feu servir) poseu una mica de pintura en cada forat i li afegiu aigua. Poseu-lo al congelador, quan ja tingui una mica de consistència li podeu clavar un pal de gelat. Deixeu que s’acabi de glaçar. Ja teniu gelats d’aquarel·les per a poder pintar. Pintures refrescants per a un estiu calorós.

 

Pintem esclafant ous de pintures de colors

totnens-pintures-creatives4

veure font original

Qui nen no ha tingut la temptació de llençar i esclafar ous? I si aquest estan farcits de pintures de colors, sona molt i molt divertit, oi? En aquest cas la preparació dels ous amb pintures és més laboriós que el mateix fet de pintar. Si heu de fer un pastís mireu de trencar els ous només per la part superior, fent un petit forat. Un cop buits, els ompliu de pintures de colors. Disposeu la tela en un lloc on us sigui fàcil de netejar la pintura i la resta de clofes que pugui caure a terra. I… deixeu que el nen llenci i esclafi els ous.

Pintar punxant globus amb pintura

totnens-pintures-creatives2

veure font original

Aquesta proposta creativa de pintar és força similar a l’anterior. Aquí, però, substituïm els ous per globus i la tècnica de llançament per la de punxar i petar els globus enganxats a la tela. Ambdues necessiten un espai que es pugui netejar bé de les esquitxades.

Pintar gota a gota

totnens-pintures-creatives6

veure font original

Per pintar aquestes aquarel·les necessitareu un gota a gota, si no en teniu cap sempre podeu utilitzar un pinzell o qualsevol altre estri i sucar la pintura i deixar caure una gota al full sense tocar-lo. Un cop la gota o gotes de pintura estan al full cal moure’l perquè la pintura dibuixi un camí. Camins que no es troben, camins que s’ajunten, colors que canvien…

 

Bona feina !!!

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *