| |

Little Hands, murals infantils personalitzables amb tonalitats suaus

totnens-deco-papers-pintats-litlle-hands17

Little Hands és una empresa d’il·lustració dirigit per Marta Belo i Leonor Feijó, graduades en arquitectura i en fotografia respectivament. El que distingeix la marca són els seus murals decoratius amb aires vintage suaus i delicats que podeu personalitzar segons les mides de la paret on han d’anar destinats o segons el personatge o el tema del catàleg que més us agradi. D’aquesta manera podreu tenir una paret de l’habitació dels nens decorada amb un escenari únic i original.

Us trobareu uns murals infantils que inspiren cert aire vintage, amb una paleta de colors on hi dominen les tonalitats ocres, els taronges suaus i els blaus delicats i per on es mouen personatges i animals en escenes i ambients plens d’harmònia i alegria. Entre les temàtiques que donen renom a Litlle Hands podem trobar els nombrosos models de murals mapamundis, murals amb pentagrames musicals, escenes en globus o les de les clàssiques avionetes antigues.

Els mapamundi de Little Hands

totnens-deco-papers-pintats-litlle-hands6

totnens-deco-papers-pintats-litlle-hands7

totnens-deco-papers-pintats-litlle-hands19 - copia

Si us agraden els mapes i en concret els mapamundi mireu els diferents models; mapamundi infantil amb animals de colors, mapamundi clàssic, mapamundi amb vehicles, mapamundis amb siluetes d’animals…

Murals infantils amb pentagrames de Little Hands 

totnens-deco-papers-pintats-litlle-hands11

Els amants de la música esteu de sort, si voleu un mural infantil decoratiu molt original i que surti dels típics murals per a nens mireu els diferents dissenys de pentagrames. Notes i notes de música i alegria per a l’habitació infantil.

Murals infantils d’animals de Little Hands

totnens-deco-papers-pintats-litlle-hands21 - copia

Animals conta contes, animals volant en globus, conduint tramvies, anant en avionetes… escolliu les escenes que més els hi agradin als nens.

Murals amb globus i avionetes de Little Hands

totnens-deco-papers-pintats-litlle-hands22

totnens-deco-papers-pintats-litlle-hands9

totnens-deco-papers-pintats-litlle-hands10

Personalitzeu el globus a l’avioneta amb el nom del nen.

El tramvia groc de Little Hands

totnens-deco-papers-pintats-litlle-hands15

 +info Little Hands

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *