Com reutilitzar llaunes i pots de vidre i fer manualitats divertides amb els nens. Al tractar-se d’envasos resistents i aptes per pintar o enganxar-hi adhesius o paper bonic els podeu transformar fàcilment en objectes decoratius. Els pots millor amb tapa així els hi podeu posar aigua per fer elements decoratius. Des de pots de vidre de diferents mides convertits amb les màgiques boles de neu nadalenques a singulars aquaris o peixeres. El vidre es pot pintar amb pintura permanent creant escenaris que es complementen amb el que li poseu a dins, una espelma, un llum, sorra de colors…

Les llaunes son un dels articles que es consumeixen a les cases i segur que en te niu en diferents formats. Llaunes de sardines, de fruita, tomàquet… ben netes les podeu transformar en pots per als llapis, petits tresors… Si li feu uns petits forats al cul us permetrà drenar l’aigua per poder-hi plantar alguna flor, planta o cactus. Feu un mini jardí combinant testos de llaunes de diferents mides i colors.

com reutilitzar llaunes i pots de vidrecom reutilitzar llaunes i pots de vidre
+ manualitats materials reciclats

A part de llaunes i pots de vidre també podeu fer servir altres materials d’ús comú que teniu per casa. A l’enllaç trobareu més manualitats amb materials reutilitzats i reciclats com taps de plàstic o suro, plats de paper, gots, pals de gelat, oueres… Recordeu tenir sempre algun envàs al calaix de les manualitats, mai se sap quan el necessitareu. Als nens els pot servir per jugar a casa o per portar a l’escola per treballar algun tema.