| | |

25 animals en un plat de plàstic

totnens-manualitats-animals-plats-plastic3

Avui us mostrem més d’una vintena d’animals fets a partir d’un plat de plàstic. Es tracte d’una manualitat per fer amb els nens que resulta molt creativa i divertida.

Els plats de plàstic resulten molt aptes per a les manualitats infantils, són resistents, es poden pintar i retallar, els hi podeu enganxar materials com cartolines, feltre, paper o els clàssics ulls mòbils que els hi donen vida. Totes aquestes espectaculars i singulars cares i animals fets en un plat de plàstic les hem trobat en aquesta carpeta del Pinterest, en l’enllaç en trobareu més models.

totnens-manualitats-animals-plats-plastic2

Un petit teatre amb animals de plats de plàstic; el pollet, la granota, el gos, el conill o el cavall, tots formen part de l’espectacle. En la primera foto podeu veure els tres porquets, ara només falta fer el llop i ja podeu representar el popular conte dels Tres Porquets.

Animals de granja fets amb plats de plàstic

totnens-manualitats-animals-plats-plastic12

totnens-manualitats-animals-plats-plastic18Aquí només hi ha un petit mostrari d’animals de la granja fets amb plats de plàstic; ovella, cabra, vaca, guineu, un mussol o un colorit caragol. Per decorar-los s’ha fet servir cartolina, cotó fluix, paper de seda o retalls de fines tires de paper per omplir el cos de la simpàtica ovella.

Animals del mar fets amb plats de plàstic

totnens-manualitats-animals-plats-plastic7Per fer aquest voraç tauró s’ha retallat un tros del plat en forma de triangle, el forat serà la boca d’on s’hi penjaran les dents, aquestes es poden fer amb trossets del plàstic sobrant o amb cartolina. Els peixos tropicals tenen uns colors molt vius i pintar amb infinitats de dissenys. En aquest cas totes les aletes estan fetes també amb trossets de plats de plàstic.

totnens-manualitats-animals-plats-plastic10

Animals de la selva fets amb plats de plàstic

totnens-manualitats-animals-plats-plastic1totnens-manualitats-animals-plats-plastic9totnens-manualitats-animals-plats-plastic4veure font original i tutorial

La gràcia d’aquestes cares d’animals són els seus colors i els dissenys tan nets i simples. Quatre tocs de colors, quatre ratlles o taques ben posades donen com a resultat aquesta decoració.

… i tres més

totnens-manualitats-animals-plats-plastic5

Bona feina !!!

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *