com fer un joc d'escacs amb pasta
| | |

com fer un joc d’escacs amb pasta

com fer un joc d'escacs amb pasta

Quan ens trobem amb propostes tant creatives i maques com aquestes no ens podem resistir a mostrar-les. Avui us ensenyem com fer un joc d’escacs amb pasta. Al post original podreu veure quin tipus de pasta s’ha escollit i la manera més idònia d’enganxar-la. Cavalls, alfils, torres, reis i peons sobre un taulell de cartró pintat per vosaltres. Un cop fet només us queda moure fitxa i començar la partida.

com fer un joc d’escacs amb pasta. Fem i Juguem

Els escacs és un joc de taula que cada vegada està més de moda entre els nens. Estratègia, tàctica, paciència i diversió.

Macarrons gruixuts, pistons… pasta de diferents formes i mides que, enganxades de manera convenient, creen totes les peces del taulell d’escacs. En aquesta ocasió s’han fet servir dues pintures acríliques de colors suaus: rosa i blau cel. Evidentment, podeu escollir els colors que més us agradin o fins i tot pintar cada peça amb més d’un color.

com fer un joc d'escacs amb pasta

veure font original

Una manualitat creativa per fer amb nens que permet fer cada peça segons l’estil i gustos dels nens. Només s’ha de tenir en compte que cada jugador pugui distingir de manera fàcil i visual les seves fitxes.

com fer un joc d'escacs amb pasta

Per no tenir problemes a l’hora de jugar escolliu una cola que sigui bona.

com fer un…

Us deixem l’enllaç de la nostra secció de com fer un… per descobrir jocs i altres activitats per fer amb els nens. També podeu consultar l’apartat del Fem i juguem! on trobareu jocs per fer a casa per després jugar.

+ Fem i juguem!

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *