baner tram baix

excursions per catalunya amb nens

excursions per Catalunya amb nens

excursions amb nens per Catalunya – podeu accedir a les fitxes de les diferents rutes i itineraris per fer excursions en família amb infants de diferents edats. Cada fitxa conté la descripció de l’itinerari amb fotos i dades d’interès. Excursions amb nens per fer suaus caminades i conèixer el país. Senderisme en família, pujada i visita a castells amb nens. Teniu un munt d’excursions al Montseny. Hem agrupat totes les rutes d’aigua: gorgs i salts d’aigua, zones humides, itineraris resseguint un riu o fonts. Hi ha opcions de fer una escapada familiar en bicicleta. En el mapa que teniu al final hem inclòs les àrees de lleure on tenim fitxa.

excursions per catalunya amb nens

Excursions per Catalunya amb nens – escapada familiar de totnens

Es tracta de rutes familiars per fer una escapada amb nens de diferents edats, adapteu-les o seleccioneu-les segons les edats dels petits excursionistes.

Excursions en família

Podeu accedir-hi directament des del mapa o fer la cerca segons els criteris d’agrupació que hem fer des de totnens. Si preferiu buscar directament segons cerca podeu anar a rutes amb nens. La informació és la mateixa però canvia la manera d’accedir-hi.

instagram