excursions per Catalunya amb nens – podeu accedir a les fitxes de les diferents rutes per fer en família amb nens per Catalunya. Cada fitxa conté la descripció de l’itinerari amb fotos i dades d’interès. Excursions amb nens per fer suaus caminades i conèixer el territori. Senderisme en família, pujada i visita a castells amb nens. Teniu un munt d’excursions al Montseny.  Hem agrupat totes les rutes d’aigua: gorgs i salts d’aigua, zones humides, itineraris resseguint un riu o fonts. Hi ha opcions de fer excursions en bicicleta. En aquest mapa hem inclòs les àrees de lleure on tenim fitxa.

Podeu accedir-hi directament des del mapa o fer la cerca segons els criteris d’agrupació que hem fer des de totnens. Si preferiu buscar directament segons cerca podeu anar a rutes amb nens. La informació és la mateixa però canvia la manera d’accedir-hi.Excursions per Catalunya amb nens – itineraris de totnens

Des del mapa podeu activar o desactivar les diferents opcions d’excursions de la columna de l’esquerre. Des del mapa també podeu accedir directament a una fitxa i consultar com s’hi arriba a través del gogle maps.

excursions amb nens segons criteris de selecció
Si preferiu podeu fer les consultes per comarques. En cada comarca hi trobareu activitats i rutes per fer amb els nens i enllaços a les diferents oficines de turisme, parcs naturals. Abans de fer una excursions per Catalunya o per qualsevol altre territori informeu-vos de les previsions meteorològiques. Recordeu que sortint amb nens es recomana sempre portar alguna cosa de menjar, aigua i un jersei. A la muntanya el temps pot fer un gir imprevisible.