Festes Infantils

festes infantils

festes infantils – tot el que rodeja a les festes infantils i aniversaris per a nens. Decoracions temàtiques, decoració de la taula o per l’entrada a casa. El menjar, amb racions petites, també pot ser creatiu i especial. No hi ha festa d’aniversari sense invitacions, que les podeu fer a casa amb els nens.  Hi trobareu tot un seguit de propostes de disfresses per  nens que es poden fer servir tant per Carnaval, Halloween o qualsevol festa. Les màscares, caretes o perruques i pentinats són alguns dels complements que hem inclòs. Els jocs també hi tenen cabuda, jocs d’aigua, entreteniment, gimcanes familiars o jocs tradicionals que podeu tematitzar. Si voleu també tenim idees per a PASTISSOS D’ANIVERSARI, els tenim a la categoria de cuinar amb nens.

Hem inclòs la decoració de festes especials: Nadal, Pasqua, Sant Jordi i els especial de Halloween o Carnaval. Si voleu més informació com ara receptes i curiositats consulteu-les a l’apartat de Festes Especials.

10 disfresses de Carnaval per a nens

Disfressar-se és una manera d’activar una festa infantil i convertir-la en un joc divertit i alegre. Us deixem diferents propostes de temàtiques variades.

Pastissos de vehicles per a una festa infantil

Us deixem un bon grapat d’idees per fer a casa el pastís d’aniversari. Des de la base del pastís de iogurt a decoracions especials i espectaculars. Castells, trens, pastissos per a escaladors, a tot color, de pasta de full, pastissos a trossets, de fruita… trieu i personalitzeu-lo amb la decoració i ingredients que us agradin.

llocs on celebrar festes infantils

Hem etiquetat tots els espais on tenim fitxa on a part de l’activitat que s’hi fa també podeu celebrar festes d’aniversari.

creatius pica-pica per a una festa infantil

Si prepareu la festa dels nens a casa en aquest apartat trobareu idees originals per a un berenar diferent. La majoria estan pensades per presentar-se en talls petits format pica-pica.

targetes invitacions per a festes
targetes invitacions per a festes per fer amb nens

Hi ha moltes maneres d’invitar als convidats a una festa amb nens. Targetes originals i fàcils perquè els nens les preparin com una creativa manualitat.

Jocs per a gimcanes per a una festa infantil

Jocs per a una festa, des de gimcanes a jocs tradicionals. Jocs per l’exterior o proves per passar una bona estona dins de casa.

FESTES ESPECIALS per gaudir-les amb els nens

festes infantils – idees per fer a casa