festes infantils – tot el que rodeja a les festes infantils i aniversaris per a nens. Decoracions temàtiques, decoració de la taula o per l’entrada a casa. El menjar, amb racions petites, també pot ser creatiu i especial. No hi ha festa d’aniversari sense invitacions, que les podeu fer a casa amb els nens.  Hi trobareu tot un seguit de propostes de disfresses per  nens que es poden fer servir tant per Carnaval, Halloween o qualsevol festa. Les màscares, caretes o perruques i pentinats són alguns dels complements que hem inclòs. Els jocs també hi tenen cabuda, jocs d’aigua, entreteniment, gimcanes familiars o jocs tradicionals que podeu tematitzar. Si voleu també tenim idees per a PASTISSOS D’ANIVERSARI, els tenim a la categoria de cuinar amb nens.

Hem inclòs la decoració de festes especials: Nadal, Pasqua, Sant Jordi i els especial de Halloween o Carnaval. Si voleu més informació com ara receptes i curiositats consulteu-les a l’apartat de Festes Especials.festes infantils – idees per fer a casa
Com fer un pastis amb forma de numero

Quin número necessiteu per al vostre pastís? un 3, un 7., un… mireu l’article per veure com fer els talls per donar forma de número al pastís. Després la decoració ja depèn de cadascú.

Pastissos de vehicles per a una festa infantil

Us deixem un bon grapat d’idees per fer a casa el pastís d’aniversari. Des de la base del pastís de iogurt a decoracions especials i espectaculars. Castells, trens, pastissos per a escaladors, a tot color, de pasta de full, pastissos a trossets, de fruita… trieu i personalitzeu-lo amb la decoració i ingredients que us agradin.

llocs on celebrar festes infantils

Hem etiquetat tots els espais on tenim fitxa on a part de l’activitat que s’hi fa també podeu celebrar festes d’aniversari.