Els jocs de taula familiars amb nens permeten jugar en família o grup. Jocs cooperatius per aprendre a jugar equip, jocs de cartes amb normes simples o més complicades segons l’edat. Els jocs ràpids i visuals acostumen a ser molt divertits i son aptes per a grans i petits. Els jocs de taula per als nens més petits acostumen a portar peces molt acolorides i suggestives per engrescar-los a jugar. Si els nens estan acostumats a jugar a jocs de taula amb adults els serà més fàcil anar complicant el joc amb normes més complexes.

L’atractiu del taulell, les peces i els complements son bàsics per atraure als petits jugadors. El joc és un bon recurs per aprendre normes, actituds, saber esperar el teu torn, compartir, gaudir i sobretot saber guanyar o perdre. Faciliten moments per reunir-se al voltant d’una taula i participar en una activitat conjunta. Trobareu jocs de taula de viatge per poder-lo dur a la bossa o motxilla. Els jocs de la nostra família col·laboradora. Al mercat trobareu jocs de taula per a nens a partir de 3 anys.

Us deixem el llistat de botigues de jocs i joguines, tant físiques com online. Aquí teniu més botigues de jocs. Si voleu consultar més jocs de taula per a nens mireu les propostes de qfem4 a Instagram. També hem inclòs manualitats per fer jocs de taula, una manera de divertir-se abans de les partides.jocs de taula familiars amb nens
fem un joc de taula !

Us deixem diferents manualitats per poder fer els vostres jocs de taula. Podeu agafar els originals com a models, inventar-los i personalitzar-los… per després jugar.

+ jocs i joguines

A l’enllaç trobareu totes les propostes de jocs i joguines que anem recollint en diferents articles.

Llistat botigues de jocs i joguines a Catalunya