Jocs de taula per a nens

Ens agraden molt els jocs de taula, tots. No sabríem escollir entre un joc de cartes, un de taulell amb fitxes, un trencaclosques o un més dinàmic per jugar en família. La proposta que us portem avui és una tria personal de Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre . Jocs familiars i per a nens de diferents edats per passar una bona estona jugant.

 

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre.

La tria és força personal i no ens hem centrat en una única temàtica. Trobareu jocs de cartes molt diferents, tots divertits i entretinguts, o això esperem. Els jocs són per divertir-se però si mentre juguem aprenem sempre és molt millor. Els jocs que hem seleccionat estan pensat per a nens de diferents franges d’edat, però sobretot per als més petits. Tot i així en trobareu per a jugadors més grans o per jugar en família. Jugant podreu aprendre les emocions, ioga, els animals, exercitar la memòria…

Els jocs de cartes per als més petits

Fa temps varem escollir 4 jocs de cartes que tenien a la web de Memoryteca pensats per divertir-se però també per afavorit diferents aptituds cognitives. Ara podeu trobar aquests i altres jocs de cartes per jugar i aprendre a botigues de jocs i joguines i també a algunes llibreries.

Joc de cartes Mosquito

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

Aquest joc d’atenció, inhibició, flexibilitat cognitiva i velocitat es posaran en funcionament totes les neurones dels lòbuls frontals i les connexions frontosubcorticals.

Joc de cartes Oudordodo

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre11

Amb aquest joc estimularem la lògica deductiva i el llenguatge, activant les neurones dels lòbuls frontals i temporals. Hi ha pocs jocs que estimulen la lògica dels més petits, i aquest ho fa d’una manera simple isobretot divertida.  (4-7 anys)

Joc de cartes MixaMatou

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

Jugar diverses partides seguides a aquest joc permetrà treballar l’atenció sostinguda, que és la capacitat de mantenir-nos atents durant una bona estona de temps sense perdre la concentració. (4-8 anys)

Joc de cartes BataFlash

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

Amb una simple baralla de cartes podem estimular la capacitat atencional i la velocitat de processament de la informació. Els dibuixos són atractius per als petits, però no massa infantilitzats, cosa que ens permet utilitzar-lo en altres trams d´edats. (2-4 anys)

 

Ciencia a pares, per aprendre noms de científics

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendreEl joc consisteix en emparellar les cartes identificant el científic amb el seu descobriment. Hi trobareu 20 dels científics més reconeguts en els seus camps.

Virus, joc de cartes divertit

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

Encara que l’objectiu del joc és la diversió introdueix vocabulari nou per als nens.

 

Pantomime, joc de cartes fer mímica

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

Joc de cartes per estimular als més petits i ensenyar-los a expressar-se per mímica.

 

Cap de colla, per aprendre el món casteller

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

Joc de colla és un joc de taula de cartes i daus que representa i difon la cultura castellera d’una forma divertida, dinàmica i enginyosa.

 

Eduioga, joc de cartes per aprendre ioga

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

 

Mutkids, per aprendre a gestionar les emocions

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendreEl joc es poden trobar 4 emocions bàsiques: la tristesa, l’alegria, la ràbia i la por.

Més jocs de cartes per a nens per jugar en família

 

Bones partides !!!

+ jocs de taula

foto portada pixabay.com