jocs de cartes per a nens
| |

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

jocs de cartes per a nens

Ens agraden molt els jocs de taula, tots. No sabríem escollir entre un joc de cartes, un de taulell amb fitxes, un trencaclosques o un més dinàmic per jugar en família. La proposta que us portem avui és una tria personal de Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre. Jocs familiars i per a nens de diferents edats per passar una bona estona jugant.

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre.

La tria és força personal i no ens hem centrat en una única temàtica. Trobareu jocs de cartes molt diferents, tots divertits i entretinguts, o això esperem. Els jocs són per divertir-se però si mentre juguem aprenem sempre és molt millor. Els jocs de cartes que hem seleccionat estan pensat per a nens de diferents franges d’edat, des dels més petats al més grans i per jugar en família. Jugant podreu aprendre els colors, els animals, exercitar la memòria, la rapidesa visual, el joc en equip… o simplement jugar per passar una bona estona.

Jocs de cartes per als més petits

Joc de cartes Pantomime – Haba

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

Joc de cartes per estimular als més petits i ensenyar-los a expressar-se per mímica. A partir de 4 anys, joc en grup. (+info)

Joc de cartes Méchanlou – Djeco

Joc de cartes Méchanlou - DjecoPrimer joc d’estratègia molt simple, per començar a familiaritzar-se amb les normes, els torns, a prendre decisions. A més les cartes vénen en una caixa dura que és ideal per guardar, portar de viatge i gaudir-lo en qualsevol lloc. Edats de 4 a 8 anys, de 2 a 6 jugadors. (+info)

Cucu Tras

Joc de cartes on cada carta té al seu revers el dibuix amb algun canvi. Per treballar la memòria. A partir de 4 anys.

Joc de cartes per la banyera Spidifish – Djeco

Joc de cartes per la banyera Spidifish - DjecoLes cartes estan plastificades per quedar ben protegides de l’aigua durant les nostres batalles aquàtiques. A partir de 4 anys, per a dos jugadors. (+info)

Joc de cartes Mistigri – Djeco

El clàssic joc de formes parelles però redissenyat per fer-ho més divertit. De 4 a 7 anys, de 2 a 4 jugadors.

Eduioga, joc de cartes per aprendre ioga

Una manera fàcil i divertida d’aprendre les diferents postures de ioga. A partir de 4 anys, en família.

Serpentina – Mercurio

Serpentina de MercurioPrepara una bona superfície, que necessitarem molt d’espai per fer créixer les nostres serps. A partir de 4 anys, de 2 a 5 jugadors. (+info)

Bata Waff – Djeco

Un joc de batalla canina. És tan senzill com sembla, però no per això menys divertit. A partir de 3 anys, de 2 a 4 jugadors. (+info)

Ki-ki-ri-ki – Londji

Joc de cartes per als més petits per fer famílies. A partir de 3 anys, de 4 a 8 jugadors.

Jocs de cartes a partir de 5 anys

Joc de cartes Mosquito – Djeco

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

Aquest joc d’atenció, inhibició, flexibilitat cognitiva i velocitat es posaran en funcionament totes les neurones. A partir de 5 anys, per jugar en grup. (+info)

Joc de cartes Oudordodo – Djeco

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre11

Hi ha pocs jocs que estimulen la lògica dels més petits, i aquest ho fa d’una manera simple i sobretot divertida. Edats de 4 a 7 anys, de 2 a 4 jugadors.

Joc de cartes MixaMatou – Djeco

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

Jugar diverses partides seguides a aquest joc permetrà treballar l’atenció sostinguda, que és la capacitat de mantenir-nos atents durant una bona estona de temps sense perdre la concentració. A partir de 5 anys, de 2 a 4 jugadors.

Joc de cartes BataFlash – Djeco

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

Amb una simple baralla de cartes podem estimular la capacitat atencional i la velocitat de processament de la informació. Els dibuixos són atractius per als petits, però no massa infantilitzats, cosa que ens permet utilitzar-lo en altres trams d´edats. A partir de 5 anys, de 2 a 4 jugadors.

Joc de cartes Batasaurus – Djeco

Un joc de cartes que combina estratègia i memòria amb una temàtica fantàstica: els dinosaures. A partir de 5 anys, de 2 a 4 jugadors.

Pipolo – Djeco

Un joc de cartes molt divertit on cal saber mentir. A partir de 5 anys, de 2 a 4 jugadors.

Magic School – Djeco

Joc molt original, que a més, fomenta molt la conversa i el treball en equip, joc cooperatiu. A partir de 5 anys, d’un a 6 jugadors. (+info)

Goril·la – Djeco

Joc de cartes d’estratègia. A partir de 5 anys, de 3 a 5 jugadors.

Escuela de fantasmas – Haba

ESCUELA DE FANTASMAS de HabaUn joc fantàstic amb només cartes i quatre fitxes, en forma de fantasmes, per anar comptant punts. A partir de 5 anys, fins a 4 jugadors. (+info)

Joc de cartes Kotakote – Djeco

Joc de cartes Kotakote - DjecoUn joc de cartes molt visual amb figures geomètriques. Hem de ser els primers a formar la figura objectiu unint formes de les nostres cartes. A partir de 6 anys, de 2 a 4 jugadors. (+info)

Dobble

Joc de cartes familiar amb figures que es pot adaptar a diferents edats. A partir de 6 anys, de 2 a 8 jugadors.

Bogoss – Djeco

Joc de cartes Bogoss de DjecoJoc de cartes on guanya qui abans pot reconstruir l’esquelet. una de les gràcies del joc és que les cartes són florescent o brillen a la foscor. A partir de 6 anys, de 2 a 4 jugadors.

Cap de colla, per aprendre el món casteller

Jocs de cartes per a nens per jugar i aprendre

Joc de colla és un joc de taula de cartes i daus que representa i difon la cultura castellera d’una forma divertida, dinàmica i enginyosa.

Joc de cartes Desafiaments de la naturalesa

Joc de cartes Desafiaments de la naturalesaHi ha diferents jocs de cartes de desafiament de la naturalesa: els carnívors, animals del mar… A partir de 7 anys, de 2 a 6 jugadors. (+info)

Jocs de cartes a partir de 8 anys

Joc de cartes Mal trago – Rocket Lemon Games

Joc de cartes competitiu que consisteix en esser l’únic goblin viu després de beure les pocions de la bruixa. A partir de 8 anys, de 4 a 10 jugadors.

Distraction –

Joc de cartes familiar de memòria, concentració i atenció. A parir de 8 anys.

Home sweet home – londji

Joc de cartes on els jugadors han de resoldre operacions senzilles de càlcul mental per guanyar. A partir de 7 anys, de 2 a 5 jugadors.

La cusine – Londji

El jugador que segueixi la millor estratègia i aconsegueixi completar més receptes guanyarà la partida. A partir de 7 anys, de 3 a 6 jugadors

Sushi Go

Joc de cartes per divertir-se atrapant la millor combinació per fer un bon suchi. A partir de 8 anys, de 2 a 5 jugadors.

Joc de cartes Virus – Tranjis

Joc de cartes Virus - Tranjis

Encara que l’objectiu del joc és la diversió introdueix vocabulari nou per als nens. Disposa d’un joc d’ampliació Virus 2. A partir de 8 anys, de 2 a 6 jugadors.

Aventureros en el tren (versió cartes)

Passa una estona divertida competint amb els teus amics i família per a aconseguir les cartes que necessites per a arribar a la teva destinació. A partir de 8 anys, de 2 a 4 jugadors.

Catan (versió cartes)

Una nova versió de Catan en format cartes, més fidel al joc de taula original, gestionant els seus recursos per a construir poblats, carreteres, ciutats, etc. A partir de 8 anys

Raylle – Djeco

El joc de càlcul Rallye és un recurs per acompanyar el càlcul mental i l’estratègia. A partir de 7-8 anys, de 2 a 5 jugadors.

Joc de cartes Conex – Haba

Joc de cartes Conex - HabaEs tracta d’un joc de cartes diferent i fomenta el pensament abstracte. Contemplar el tauler de joc des de totes les perspectives pot fer-te guanyar la partida. A partir de 8 anys, de 2 a 4 jugadors. (+info)

Joc de cartes 1000 Kilómetros – Asmodée

Joc de cartes 1000 Kilómetros - Asmodée

Un joc de cartes clàssic de les curses que alguns coneixeu amb el nom de 1000 Hitos. A partir de 8 anys, de 2 a 6 jugadors.

Joc de cartes transparents Swish – Thinkfun

Joc de cartes transparents Swish - ThinkfunOriginal joc de cartes on cal anar molt ràpid. A partir de 9 anys, a partir de 2 jugadors.

Jocs de cartes Munchkin – Asmodée

Jocs de cartes Munchkin - Asmodée

Partides divertides on cal guanyar fent servir els trucs de les cartes o trampes. Mata als monstres, roba tresors… atzar i estratègia. Disposa de diferents versions temàtiques i expansions. A partir de 10 anys, de 2 a 6 jugadors.

Més jocs de cartes per a nens per jugar en família

 • Abejitas Zum zumno les perdis de vista!
 • Matamosques – joc d’acció i velocitat
 • RectoVerso – joc d’estratègia
 • Tip top clap – joc de memòria
 • Uno – tot un clàssic
 • Joc de cartes Tsunami – a partir de 5 anys de 2 a 9 jugadors
 • Dobble – joc de cartes de percepció visual en el qual haureu de ser molt ràpids si voleu guanyar. a partir de 5 anys.
 • L’arna tramposa – les trampes no estan prohibides, sinó que probablement n’haureu de fer per aconseguir desfer-vos de totes les vostres cartes. A partir de 7 anys, de 3 a 5 jugadors.
 • Linkto – Viajes – joc cooperatiu de cultura general. A partir de 10 anys.
 • seguirem ampliant…

Bones partides!!!

+ jocs de taula

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable: totnens.
 • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
 • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
 • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
 • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
 • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat