Hem agrupat totes aquelles manualitats que permeten treballar volums i espais  per construir qualsevol cosa. Es tracta d’acostar l’arquitectura als nens de manera creativa i divertida.  Arquitectura per a nens, sota aquest títol volem mostrar-vos com els infants fan d’arquitectes en moltes estones del seu joc. Apilant peces, dibuixant, muntant espais als seus ninos, fent cabanes amb un a peça de roba… Hi ha nens que gaudeixen més preparant l’escenari de joc i muntant una ciutat, un castell o una habitació que després jugant.

Els nens poden fer d’arquitectes utilitzant tot tipus de materials: paper, pals, cartolina, plastilina, pals de gelat… o qualsevol altre material que els desperti la curiositat i la imaginació. El cartró és un dels materials més utilitzats en l’arquitectura infantil. Castells, casetes, habitacions… que poden decorar amb tot tipus de detalls. També hem inclòs alguns jocs de construcció que ens agraden i trobem per la xarxes. Dibuixant també es pot fer d’arquitecte. Fer plànols d’un espai, una ciutat, una casa, el carrer o dissenyant el projecte d’una habitació o caseta per als ninos. Juguem !Arquitectura per a nens o com divertir-se fent construccions
.

+ manualitats per a nens

+ fotos a Pinterest (blocs de fusta, cartró…)

Al Pinterest tenim diferents carpetes on trobareu propostes per fer construccions. Des de blocs de fusta, manualitats amb cartró o amb materials reciclats. També podeu trobar alguna construcció feta amb pals de gelat.