| | | |

Els projectes d’Estudi KRAFT: estructures d’espagueti

totnens-estudi-kraft-estructures-espagueti6

Les coses senzilles i visuals són les que més agraden, en aquest cas, des del projecte d’Estudi KRAFT ens proposen treballar amb materials com els espagueti i la plastilina per entendre com funcionen les estructures. Es tracta d’anar unint els espaguetis amb boletes de plastilina per formar estructures tant simples o complexes com es vulgui, alhora que s’aprèn a construir figures geomètriques d’aquesta manera tan divertida i singular.

Per començar i per fer-ho manejable podeu trencar els espagueti per la meitat, l’efecte serà el mateix, però amb estructures de mida més reduïda. En el cas que els nens sigui petits sempre els hi serà més fàcil construir estructures amb la meitat dels espagueti.

Sempre és millor començar per estructures simples com cubs, o piràmides per després continuar amb estructures més complexes i imaginatives.

totnens-estudi-kraft-estructures-espagueti1

totnens-estudi-kraft-estructures-espagueti2

 

Descobrim i treballem les estructures amb espagueti i plastilina

totnens-estudi-kraft-estructures-espagueti4

Per poder fer estructures complexes o gegants caldrà tenir en compte la mida de les boletes de plastilina. Us caldrà ajustar-ne la mida, si són massa grans, pesen molt i l’estructura us caurà. Si són massa petites uniran pocs espaguetis i no podreu exemplar l’estructura tant com vulgueu ja que us faltarà cos de plastilina per aguantar els espagueti.

S’haurà d’anar equilibrant el conjunt, poden ser necessaris espaguetis que funcionin de “puntals” o “contraforts”, dos conceptes bàsics d’arquitectura.

totnens-estudi-kraft-estructures-espagueti5

Per senzill que sembli, “enganxa” molt !

 

Bona feina !!!

veure altres projectes d’Estudi KRAFT

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *