manualitats amb materials naturals
| |

manualitats amb materials naturals

anem d’excursió per recollir branquillons, fulles, pedres…

En agradaria pensar que una sortida en família a la muntanya, el camp o la platja pot ser font d’inspiració i creativitat. A la natura podeu trobar un munt de materials naturals per treballar conceptes i estimular la imaginació. Podeu fer un vaixell amb branques i fulles, crear animals o personatges amb fulles, construir casetes amb branquillons o fer mandales amb materials trobats al sotabosc. En aquest recull de manualitats amb materials naturals hi trobareu una mica de tot. També hem inclòs diferents maneres de decorar pedres, ja sigui per decorar, aprendre o jugar. Hi trobareu moltes manualitats de tardor.

titelles de tardor
manualitats amb materials naturals

Encara que a la tardor és quan se sol anar a buscar fulles i fruits al bosc hi podeu anar durant tot l’any, sempre respectant l’entorn. Aquí hem inclòs, també, els treballs manuals de tardor on es fan servir materials naturals. Al final del post us hem deixat l’enllaç on trobareu rutes per fer excursions amb nens. En la categoria de treballs manuals amb materials variats en el contingut del post poden haver-hi propostes amb materials naturals.

manualitats amb materials naturals per fer amb nens

excursions per recollir materials naturals

Turó de Maçaners i la fageda del Montseny

El rebost per a les manualitats amb materials naturals es troben a la natura

Us deixem l’enllaç del sortim ! on trobareu diferents propostes per sortim d’excursió amb els nens amb la possibilitat de poder recollir fulles, pedres, branquillons, petxines… Recordeu que heu de ser respectuosos amb l’entorn i no fer malbé cap planta o arbre per obtenir materials per les manualitats. Agafeu només el que necessiteu, així si algú bé al darrera també trobarà material per treballar.

Entrada similar

3 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat