Activitats estiu
el mon creatiu de

el món creatiu de…

El món creatiu de… és un espai on penjar publicacions d’artistes i els seus singulars treballs.  Propostes creatives amb cartró, globus, cartolines, pintura… de gent molt diversa i amb molta creativitat que fan art amb els materials amb els quals treballen. Ens agraden de manera especial però sobretot perquè saben transmetre senzillesa, estil, personalitat i bon gust. Fotografies, peces de manualitats, diorames, composicions… convertits en alguna cosa bella i especial.

el mon creatiu de

Artistes que treballen diferents disciplines d’una manera molt particular. Es diria, segons com, que les seves peces o figures formen part d’una col·lecció singular i atractiva. Cadascun d’ells, a la seva manera, treballa un tema o materials concrets. La creativitat de Wilhem, Tatsuya Tanaya, Sally Payne, Sabrina Timra, David Edgar, Helen Musselwhite, Jared Shorr, Masayoshi Matsumoto, Michele Made Me, Veronika Richterová, el Hada de papel… Anirem ampliant. Esperem que us serveixin per agafar idees per treballar a casa o a l’escola.

calaix de sastre
creativitat variada al Pinterest de totnens

A Pinterest trobaren la creativitat en forma de manualitats i art plàstica de persones particulars, blogs especialitzats o mestres per a diferents edats.