Escultura amb pals de gelat i objectes simulant Louise Nevelson

Navegar per la xarxa buscant manualitats o activitats per als nens ens porta molt sovint a descobrir artistes de diferents especialitats. Avui, amb aquesta us deixem escultures inspirades en Louise NevelsonLeah Berliawsky, coneguda artísticament amb el nom de Louise Nevelson (23 de setembre de 1899 – Nova York, 17 d’abril de 1988) va ser una escultora estatunidenca d’origen rus. Va ser coneguda per les seves peces fetes amb tanques de fusta monumentals i monocromàtiques i escultures a l’aire lliure. Avui, partint de la seva tècnica i simulant les seves escultures, els nens substitueixen les tanques de fusta per pals de gelat. Serà una manera singular i creativa de fer una peça de decoració feta pels nens. Una manera creativa d’acostar l’art i la figura dels artistes als nens. Són creacions plàstiques per a fomentar el gust de l’art als petits artistes.

Foto portada: veure font original

 

Escultures inspirades en Louise Nevelson

Escultura amb pals de gelat i objectes pintats d’un sol color

Per fer aquest singular escultura podeu fer servir objectes de diferents mides  que tingueu per casa. Es tracte d’una activitat escultòrica feta amb objectes reciclats. Botons en desús, una peça de trencaclosques, un llapis mig acabat, un clip, un petit nino de plàstic, una agulla d’estendre… Segur que trobeu petits objectes que no feu servir. També podeu agafar petxines petites, una branca, pedres petites…

Materials

• palets de fusta, aquí n’han fet servir 12
• cola de l’art o que enganxi objectes de diferents materials i textures
• objectes trobats o objectes que tingueu per casa
• Pintura acrílica, blanc o negre o d’or

 

Com fer l’escultura a l’estil de Louise Nevelson

Escultura amb pals de gelat i objectes simulant Louise Nevelson

  • Començar enganxant 4 pals de gelat fen un quadrat bàsic.
  • Encolar la resta de pals com en la foto 2.
  • Anar enganxant els petits objectes sobre dels pals de gelat.
  • Deixar assecar la cola durant tota la nit
  • Pintar amb pintura acrílica d’un sol color l’escultura. Millor si feu més d’una capa per cobrir completament totes les peces.

 

 

Escultura amb pals de gelat i objectes simulant Louise Nevelson

veure font original

Bona feina !!!

+ el món creatiu de…

#PetitsArtistes

 

Save