joguines jugaia
| | | | |

10 joguines fantàstiques fetes a Catalunya

10 joguines fantàstiques fetes a Catalunya a Jugaia

De la mà de Jugaia us deixem aquestes 10 joguines fantàstiques fetes a Catalunya. A Catalunya existeix una gran tradició joguinaire que, malgrat l’externalització de la producció dels últims anys, encara persisteix amb molta força. Actualment hi ha moltíssims petits i mitjans fabricants de joguines que ens regalen magnífiques propostes de joc amb un gran valor afegit: son de proximitat o KM0. Això vol dir que en la seva fabricació i distribució empren els recursos de la terra (humans i materials) i, sobretot, que la seva activitat repercuteix de forma positiva en el nostre territori.

 

10 joguines fantàstiques fetes a Catalunya

A continuació us fem un petit recull d’algunes d’aquestes propostes. Es tracta de joguines sense piles, creatives i versàtils que deixen el protagonisme als infants.  Ah! I que ens perdonin aquells fabricants que no hem pogut recollir.

 

Dues propostes per a Nadons

Ampolles sensorials

Petits pompons, trossos de purpurina, estrelles i lluentons floten en aquestes ampolles sensorials fetes a la Garrotxa. Una proposta pensada per als més petits de la casa: 100% segura, fàcil de manipular i sorprenent.

jugaia pilota de ganxetPilota de Ganxet

Ja sabem com agraden les pilotes al més menuts: roden, són fàcils d’agafar, es poden tirar a terra. En aquest cas, a més, son molt boniques, càlides i vénen de Barcelona… què més es pot demanar?

 

Dues propostes per a infants d’1 a 3 anys

Nins monedes i anelles a jugaiaNins, monedes i anelles

Des de l’Alt Empordà ens visiten aquests nins que no necessiten presentació. Venen acompanyats d’un munt d’anelles i monedes perquè puguem jugar a classificar, ordenar per colors, manipular…

 

blcs de suro a jugaiaBlocs de suro

Un material lleuger, segur i que no fa soroll al caure! Fantàstic per a primers constructors! Fet en part al Centre de Treball especial el Vilar a La Selva!

 

Dues propostes per a infants de 3 a 5 anys

caixa de llum jugaia

Caixa de llum

Aquestes caixes de llum que venen de Vallès són un marc de joc versàtil i fascinant: joc sensorial, joc de construcció, joc amb sorra, amb aigua.. les possibilitats són moltíssimes.

 

Trencaclosques Up to the moon jugaiaTrencaclosques Up to the moon

No us deixeu enganyar pel nom, aquest meravellós puzle està fet al Pla de l’Estany . Té 24 peces i ens ensenya un grup d’animals que s’enfilen un damunt l’altre per aconseguir arribar a la lluna.

 

Dues propostes per a infants de 5 a 8 anys

Gran arca de fusta jugaiaGran arca de fusta

De vaixells de joguina n’hi ha molts… però cap és com aquest ni de lluny! Està feta a Osona i és enorme! A més és obert per tots el cantons amb la qual cosa s’hi poden posar passatgers amb facilitat.

 

Oca de les emocions de jugaia

Oca de les emocions

El clàssic joc de l’oca però amb un afegit emocionant i emocional: algunes caselles ens faran fer accions relacionades amb les emocions com fer abraçades o explicar coses nostres o dels nostres contrincants. Fet a Barcelona I amb instruccions en català!

 

Dues propostes per a infants per més grans de 8 anys

Trigonos a jugaia

Trigonos

Trigonos és un enginyós sistema que permet fer-se construccions a mida. Cabanes, botigues, refugis.. Tot es pot fer amb Trigonos combinant les varetes i teles al teu gust! Una proposta sens dubte súper original amb origen al Penedès.

Finnelis a jugaia

Finnelis

Un joc per entrar en contacte amb les finances familiars! Sabeu quines despeses hi ha a una casa? O en què podem estalviar? Sens dubte una temàtica diferent per a un joc de taula! Fet al Vallès!

 

Esperem que us hagin agradat aquestes propostes. Si en voleu més, trobareu més propostes de joguines de proximitat a Jugaia si seguiu aquest enllaç.

 

 

+ info web Jugaia

Jocs de taula per als més petits a Jugaia

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *