de pícnic amb nens

de pícnic a Catalunya – dins la categoria de zones de pícnic hem inclòs totes aquelles àrees, grans o petites, on podeu trobar una o més taules de pícnic. Aquí s’inclouen les àrees de lleure que ofereixen algun tipus de servei addicional o s’ubiquen en punts estratègics. També podeu fer la consulta de totes aquelles àrees de pícnic que ofereixen servei de barbacoa, ja sigui durant tot l’any o de manera estacional. En algunes cal fer reserva de les graelles i de les taules, altres són lliures.

Els parcs infantils i els jardins visitables també són llocs on podeu trobar taules de pícnic en una zona infantil. La majoria són de lliure accés. Finalment també tenim marcades en cada fitxa de rutes i sortides les que surten, passen o acaben en una àrea de pícnic. No tones les àrees de pícnic tenen fitxa pròpia, algunes hi apareixen dins la ruta amb les dades d’interès. També podeu consultar només les ÀREES DE LLEURE

 de pícnic a Catalunya (segons etiquetes)

En aquest recull trobareu totes les zones de pícnic (taules de pícnic) que us podeu trobar en una ruta, excursió o parc de la qual tenim fitxa.

àrees de lleure

en el mapa només hem posat les àrees de lleure que tenim descrites en una fitxa independent
de pícnic segons municipi

totes les zones de pícnic, àrees de lleure incloses, que podeu trobar al fer una sortida.

anem de pícnic: resums, receptes, consells

(últimes entrades del blog – guia sortim en família)

Recorda, les deixalles no tornen mai soles. Si no trobes cap paperera o les trobes plenes emportat la bossa de deixalles i tira-la al contenidor més proper. A tot ens agrada trobar els espais nets. En alguns parcs naturals no hi ha papereres per evitar que els animals les escampin i mengin el que no han de menjar. Si surts recorda portar una bossa per les deixalles.