Què fem?

Arborètum de Vidrà

  1. Home
  2. »
  3. Arborètum de Vidrà
Mirador de la Creu de l'Arç
Mirador de la Creu de l'Arç
adreça:
Vidrà Osona

 

 

 

L'Arborètum de Vidrà és un agradable itinerari circular que uneix els dos nuclis del municipi. En total hi trobareu uns 20 majestuosos arbres. Estan senyalitzats al seu peu amb un cartell explicatiu de l’espècie i característiques. Des de el mirador Mirador de la Creu de l’Arç teniu unes bones vistes sobre el poble, el congost de forat Micó i les serralades de Curull i Bellmunt.

 

Arborètum de Vidrà, Dades i mapa

  • Distància: 1,5Km
  • Temps: uns 30 minuts
  • Tipus recorregut: circular

Arborètum de Vidrà

Arborètum de Vidrà. Característiques

En els diferents establiments de Vidrà, també hi trobareu un tríptic que completa la informació. Els arbres que estan catalogats i marcats amb una placa són: pi, saüquer, om, tell, roure martinenc, castanyer d’índies, freixe, pollancre, perer, salze, arç blanc, blada, auró blanc …

Arborètum de Vidrà

En la part mé nova de Vidrà direcció a la Creu de l’Arç, fa anys es van anar plantant arbres de diferents espècies. Gràcies al clima i les condicions ambientals han arrelat convertint-se en majestuosos arbres.  L'itinerari de l'Arborètum de Vidrà us permetrà conèixer cadascun d'ells i comprovar com canvien, o no, durant les diferents estacions de l'any.

Aprofiteu per passejar pel poble, hi trobareu fonts i algun parc amb bonica gespa, per descansar i gaudir de la tranquil·litat del l'entorn.

Salt del Molí de Vidrà

àrea de pícnic i font a Vidrà

 

Altres llocs d'interès

 

etiquetes: