En aquesta pàgina hi trobareu totes les manualitats per a nens. Creatives propostes que per a un ventall ampli d’edats per despertar la creativitat per mirar d’ajudar a despertar la imaginació. Hi trobareu un recull de manualitats fetes amb materials diferents, la majoria els podeu trobar per casa o són barats i fàcils d’aconseguir. Manualitats infantils creatives amb cartró, tubs de cartró, pals de gelats o cartolines de colors. També us portem manualitats perquè després els nens puguin jugar o decorar la seva habitació. Les trobareu classificades segons el tipus de material utilitzat  o segons la temàtica.

També us pot interessar dibuixar i pintar amb nens. Totes les manualitats especials de PASQUA, NADAL, HALLOWEEN i SANT JORDI les trobareu en les categories corresponents del menú ens divertim. Consulteu el Fem i Juguem ! per veure la categoria al detall.manualitats per a nens amb materials diferents

manualitats infantils per divertir-se creant i inventant
Qualsevol objecte i tipus de material es pot convertir amb una creativa peça feta pels nens. Mireu d’utilitzar el que trobeu per casa i reutilitzar tot allò que no feu servir. L’important de les manualitats és el fet de passar-s’ho bé mentre es treballa. Gaudir de retallar, enganxar, muntar, dissenyar o pintar i fer-ho sense presses. Per als més petits us recomanem disposar d’un calaix o caixa de les manualitats, un lloc on trobar els retalls, peces i petits objectes aptes per a una manualitat i que podeu anar guardant a mesura que els trobeu.