jocs de pistes als museus

Visitar un museu és tota una experiència ja que s’hi aprèn sempre de manera didàctica i lúdica infinitat de coneixement. Molts museus s’adrecen al públic familiar amb jocs i activitats on els nens hi poden participar activament. La visita és presenta en ocasions com un joc de pistes o una gimcana que els nens, junt amb els adults, han de resoldre sala a sala. La majoria de jocs de pistes als Museus son gratuïtes i es presenten en format de paper. També n’hi ha per seguir amb el mòbil en diferents formats.

Cada museu té les seves particularitats per adreçar-se al públic. Consulteu les opcions que us ofereixen tant per als nens com per als públic en general. Us deixem l’enllaç de Tallers per a nens per programar la visita i consultar activitats addicionals i complementaries adreçades al públic infantil.

Jocs de pistes als Museus

+ Museus amb nens

 

A l’enllaç de Museu trobareu  informació dels museus on tenim fitxa i informació d’interès general. Podeu consultar els museus per municipis i els teniu marcats en un mapa. Abans de visitar-lo us recomanem que consulteu les respectives agendes per veure les activitats programades i així poder ajustar la vostra visita. Recordeu que hi ha museus que tenen jornades de portes obertes.