excursions de tardor amb acompanyament

Ja sabeu que ens agrada posar nom i agrupar rutes o temes segons uns criteris força personals. Avui us deixem excursions de tardor amb acompanyament. Es tracta simplement de trobar rutes fora de l’òrbita del Montseny on poder observar els colors de tardor. Itineraris familiars i curts on gaudir de singulars acompanyaments: formigues gegants, un drac que treu llum de foc… un petit llac. En dues fins i tot hi podreu fer un pícnic.

Excursions de tardor amb acompanyament

La primera ruta està feta per Con los niños a cuestas. Les altres les podeu seguir a través de l’app gratuïta de Natura Local. Teniu tots els enllaços clicant sobre cada foto.

Sant Miquel de Solterra

Sant Miquel de Solterra o de les Formigues

Ruta fins el cim de Sant Miquel de Solterra – itinerari lineal 4 Km. Sant Hilari Sacalm – La Selva

Què hi trobareu? Quan arribeu al cim us trobareu uns formigues gegants que us recordaran que he fe un 100Cims. Ruta fàcil per una pista forestal fins arribar a l´últim tram amb una mica de desnivell.

Excursió fins la rectoria de Sant Pau de Casserres

pantà de Casserres

Ruta de la rectoria al pantà – itinerari circular 6, 56Km. – Casserres – El Berguedà

Què hi trobareu? La ruta us durà fins el petit pantà de Casserres, un indret bucòlic on si teniu sort igual hi trobeu algun ànec de coll verd. L’itinerari transcorre entre camins agradables i pistes amples, fent-lo apte per fer en família.

Passejada als voltants del riu Ges

ruta mediambiental del riu Ges a Sant Pere de Torelló
Ruta pel riu Ges – itinerari lineal 0,85 Km. – Sant Pere de Torelló – Osona

Què hi trobareu? A la Finca de La Riera, propietat de l’Ajuntament, hi trobareu l’itinerari senyalitzat que recórrer l’espai, des del Molí de la Riera fins l’àrea de lleure. Esteu atents que s’hi amaguen figures de fusta. Teniu bonica àrea de lleure per fer un pícnic.

Camí de la molsa

Vall del Ter fins a Camprodon. La Roca i LLanars
Excursió resseguint el Camí de la molsa – itinerari circular 6,2 Km.- Vilallonga de Ter – Ripollès

Què hi trobareu? Es fa com un agradable passeig entre boscos caducifolis i prats de pastura. Durant l’itinerari passareu pels petits pobles de l’Abella i la Roca de Pelanca. De tornada podeu fer parada a la zona de la Font Negra, un bonic paratge amb taules de pícnic. No us oblideu passar a veure el drac de Vilallonga!

+ sortides de tardor tranquil·les

+ excursions de tardor (I)

+ tardor en família. Sortides i activitats

INSTAGRAM