Aquesta manualitat de follets i bolets en un pot de vidre amb llum té uns resultats decoratius màgics. La llum dins el pot li dona un aire de misteri i fantasia que pot servir per crear un ambient ideal per lectures i històries ambientades al bosc. En aquesta ocasió s’han retallat siluetes de bolets, nans i avets creant un ambient de tardor. Ara bé, les siluetes les podeu canviar segons la temàtica que més us agradi.

 

follets i bolets en un pot de vidre amb llum per ambientar històries de tardor


veure tutorial original

A l’enllaç que teniu al peu de la foto trobareu el pas a pas de la versió original. El llum i la utilització de paper sulfuritzat (el que poseu al forn) li donen aquest aire de boira misteriosa. Això crea un efecte fantàstic i màgic del què passa a dins del bosc. Resulta molt fàcil de fer, només us cal escollir la temàtica i retallar senzilles siluetes. En aquest cas els follets i bolets converteixen els pots en elements decoratius de tardor.

Les manualitats decoratives fetes amb un pot de vidre donen molt de joc i us permeten ser força creatius. Des de sorra de colors a originals versions de boles de neu de Nadal. I vosaltres heu fet alguna creativa manualitat utilitzant un pot de vidre com a base?

 

Bona feina !!!

+ manualitats amb nens