Fanalets per a fades del bosc
| |

Fanalets per a fades

Fem una nova col·lecció de fanalets, els fanalets per a fades. Si ens els mirem bé un diria que son fanalets per caçar fades, però no, son llums que ajuden les petites fades a trobar el camí. I la màgia i la fantasia continua després de fer el vostre llum. L’element imprescindible de tot fanalet de bosc és alguna peça natural, des de petits branquillons a fulles o flors. Els llums que hi poseu dins del pot de vidre poden ser en forma de petites garlandes o un llum d’aquests d’espelma. Finalment, també podeu pintar el pot de vidre deixant trossets sense pintar. I les fades? No son imprescindibles, tot depèn de la història màgica que creeu entorn del fanalet. I si porten fades aquestes poden ser tan petites figures com retalls de siluetes enganxades al vidre.

Fanalets per a fades del bosc

Fanalets per a fades del bosc

Més que portar-vos una gran col·lecció de fanalets similars hem optat per donar-vos idees de com fer-los. Des d’un pot de vidre a un fanalet comprat i decorat a estructures de fusta o paper maixé. Mireu els models i penseu què necessiteu per fer el vostre llum.

Fanalets per a fades del bosc

fanalets per a fades del bosc

Aquest parell de fanalets tenen com a punt en comú la vegetació escollida, la molsa. Actualment està prohibit collir molsa al bosc però si que podeu collir herbes, pinyes, tronquets i verdet que s’acumula en determinats llocs humits. La primera foto és una composició feta en un pot de vidre i lasegona en un d’aquest fanalets de metall que venen al mercat. Dues composicions que els nen poden fer havent anat prèviament d’excursió a buscar tot el que els cal.

Fanalets busca fades amb pots de vidre

fanalets fades del bosc

AQUÍ teniu l’enllaç on podreu veure com els han fet. En aquest cas els elements naturals com les fulles, flors i papallones no son naturals.

Fanelets amb flors i paper maixé per a fades

fanelets per a fades de paper maixe

AQUÍ teniu l’enllaç original i el pas a pas de com fer-lo. Necessiteu un globus, cola i paper de seda o de cel·lulosa. També podeu fer-ho amb paper de seda de colors per personalitzar-lo. Si no li feu els forats per penjar-lo, tindreu un bonic bol per decorar. En aquest cas les flors son naturals.

Fanalets de boles de troncs

fanalets de fades amb troncs
fanalets de fades amb troncs

La gràcia d’aquests fanalets son el simple fet d’estar fets amb troncs. El podeu penjar fàcilment a qualsevol lloc i els llums ideals per posar-hi a dins son els que van en forma de garlanda. Us hem deixat un parell de fotos per veure el procés d’elaboració. Els nens els poden fer de manera força entretinguda: recollir branquillons, tallar-los i enganxar-los fent servir un globus o pilota per donar-li la forma. Aquests models son rodons, però podeu fer un cub, en forma de caseta… el que la imaginació i paciència us inspiri.

Llums i fanals per marca el camí a les fades

Llums i fanals per a marcar el camí a les fades

Aquesta és una versió molt diferent a totes és que us hem portat fins ara. Es tracta, bàsicament, de fer petits llums o fanal per marcar el camí a les fades. Si voleu crear un espai màgic, feu-ne com a mínim tres o quatre. Poden ser tots iguals, però també podeu jugar i crear-los tots diferents. Recordeu, poseu-li algun element natural.

+ manualitats amb llaunes i pots de vidre

BOSCOS MÀGICS de Catalunya i Andorra

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat