Les manualitats amb taps de suro o plàstic son un recurs cada com més utilitzat. A casa és un dels materials que sovint es recullen ja que en el dia a dia fem servir envasos o ampolles que en porten. Els podeu reciclar directament o reutilitzar per fer creacions o jocs amb els nens. Els taps de suro d’ampolles de vi o cava es poden pintar per fer peces d’un joc, el podeu vestir amb una mica de feltre per crear personatges o animals.

Els taps de plàstic es poden fer servir per infinitat de coses. Des d’aprendre a comptar, escriure lletres tap a tap, fer dibuixos… o mandales aprofitant els diferents colors. Si els foradeu els podeu encadenar per fer serps, robots, mòbils… En ambos casos, tant els de plàstic com els de suro podeu aprofitar-los per fer segells d’estampació. Només us calen siluetes ben perfilades de qualsevol objecte per enganxar-les a sobre. Generalment es fan els segells amb goma eva, però també els podeu fer amb un tros de cartró.

manualitats amb taps de suro i plàsticmanualitats amb taps de suro i plàstic per fer amb nens
+ manualitats materials reciclats

+ manualitats – reciclem a Pinterest

Dins la carpeta del Pinterest de totnens dedicat al les manualitats i els reciclatge trobareu més propostes amb taps. també per fer segells d’estampació enganxant diferents materials. O com fer jocs i activitats per aprendre amb els més petits amb taps de plàstic.