rutes per àmbits territorials Catalunya

Tenim agrupades les diferents excursions i activitats per fer en família segons 9 àmbits territorials. Oficialment Catalunya es troba dividida en 7 que son: Alt Pirineu Aran, AMB, Camp de Tarragona, Catalunya Central, Comarques Gironines, Ponent i Terres de l’Ebre. Nosaltres, per fer-ho una mica més àgil per fer la nostra cerca hem afegit dues particions més: Penedès (inclou l’Anoia i Garraf) Vallesos, on hem agrupat els dos vallesos. Us deixem rutes per àmbits territorials de Catalunya per sortir en família.

Cada entrada disposa d’un mapa on podeu trobar les diferents excursions i activitats per fer en família. També podeu fer la cerca per municipi o per tipus d’activitat. Si us és més pràctic la consulta per comarques també trobareu, al final, l’enllaç. Les fitxes entre les dues divisions son les mateixes. Esperem que trobeu propostes interessants per gaudir de bona part del territori. Anem ampliant rutes i activitats.

rutes per àmbits territorials de Catalunya per sortir amb nens

rutes per comarques

rutes per comarques

Hi trobareu les mateixes excursions i activitats classificades per comarques. A cada comarca hi ha enllaços als diferents webs de Turisme oficial i als Parcs Naturals si en tenen.

Sortim !

Per si us hem més fàcil o pràctic us hem deixa l’enllaç Sortim! Aquí hi trobareu les sortides classificades segons criteris com: àrees de lleurs, parcs infantils, rutes amb cotxet, rutes d’aigua, rutes adaptades… Una forma diferent de classificar les sortides i rutes per àmbits territorials de Catalunya. Esperem que d’una manera o altra us animem a gaudir de les sortides en família alhora que us descobrim racons nous.

Xanascat, xarxa d’albergs de Catalunya