rutes per àmbits territorials Catalunya

rutes per àmbits territorials de Catalunya (vegueries)

Tenim agrupades les diferents excursions i activitats per fer en família segons 9 àmbits territorials. Oficialment a Catalunya hi ha 8 vegueries que son: Alt Pirineu Aran, AMB, Camp de Tarragona, Catalunya Central, Comarques Gironines, Penedès, Ponent i Terres de l’Ebre. Nosaltres, per fer-ho una mica més àgil per fer la nostra cerca hem afegit una nova partició:  Vallesos, on hem agrupat els dos vallesos, occidental i oriental. Us deixem rutes per àmbits territorials de Catalunya per sortir en família.

Cada entrada disposa d’un mapa on podeu trobar les diferents excursions i activitats per fer en família. També podeu fer la cerca per municipi o per tipus d’activitat. Si us és més pràctic la consulta per comarques també trobareu, al final, l’enllaç. Les fitxes entre les dues divisions son les mateixes. Esperem que trobeu propostes interessants per gaudir de bona part del territori. Anem ampliant rutes i activitats.

mapa vegueries totnens

rutes per àmbits territorials de Catalunya per sortir amb nens

rutes per vegueries de Catalunya

rutes per comarques

rutes per comarques

Hi trobareu les mateixes excursions i activitats classificades per comarques. A cada comarca hi ha enllaços als diferents webs de Turisme oficial i als Parcs Naturals si en tenen. Si voleu una visió de conjunt sempre podeu fer la consulta per vegueries de Catalunya.

Sortim !

Per si us hem més fàcil o pràctic us hem deixa l’enllaç Sortim! Aquí hi trobareu les sortides classificades segons criteris com: àrees de lleure, parcs infantils, rutes amb cotxet, rutes d’aigua, rutes adaptades… Una forma diferent de classificar les sortides i rutes per àmbits territorials de Catalunya. Esperem que d’una manera o altra us animem a gaudir de les sortides en família alhora que us descobrim racons nous. Descobrir el país fent activitats i rutes per vegueries de Catalunya.

Xanascat, xarxa d’albergs de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat