Penedès, Anoia i Garraf, excursions i activitats amb nens

Penedès – És la regió natural i històrica de l’est de Catalunya, comprèn les actuals comarques de l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf. També inclou part de la comarca de l’Anoia (inclosa totalment en aquesta classificació). Dins de la vegueria es situa el Parc del Garraf.  I, dos municipis de l’Anoia estan situats dins el límits del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.

En aquest àmbit territorial hi trobareu moltes propostes turístiques per descobrir l’interessant món de la vinya. No us perdeu la ruta del ideal per fer en família a peu o en bicicleta. L’Anoia és terra de castells, prova d’això són els que hi ha a la comarca. Les rutes d’aigua son també un dels atractius: l’engorjat de la Fou, els salts de Cabrera i de la riera del Carme o la curiosa zona del Parc dels Talls.Penedès, Anoia i Garraf (activitats i rutes)
consultes segons municipi

Abans de fer una ruta, sobretot a la muntanya, es recomana consultar les previsions meteorològiques. Si anem amb nens petits recordeu portar-los sempre alguna cosa de menjar i beure. I, depenent de l’època i del lloc on aneu agafeu un jersei. A les consultes per comarques trobareu enllaços i informació de les Oficines de Turisme i dels Parcs Naturals.

instagram totnens