Què fem?

Àrees de pícnic de l’Alt Penedès

  1. Home
  2. »
  3. Àrees de pícnic de l’Alt Penedès
adreça:
Muntanyeta de Sant Jaume, Vilafranca del Penedès Alt Penedès (l')

 

 

 

 

Fem un llistat de les àrees de pícnic de l'Alt Penedès. Per mirar que sigui el més complert possible hem demanat a la Marta de Som de Pícnic si podem utilitzar el nom de les zones de pícnic on té entrada al seu blog. Hi hem afegit els enllaços que us durant a l'entrada corresponent del seu web per així veure tota la informació. Sempre que nosaltres tinguem la fitxa l'enllaç serà el nostre o, depenent de la informació, posarem els dos.

 

Àrees de pícnic de l'Alt Penedès

Àrees de pícnic de l'Alt Penedès

zones de pícnic de l'Alt Penedès

Us recordem que en les nostres excursions si es passa, es surt o s'arriba a una zona de pícnic també ho teniu marcat. I també tenim inclosos els parcs infantils alguns dels quals disposen de zona amb taules de pícnic. Als enllaços trobareu tota la informació de les diferents zones de pícnic de l'Alt Penedès dels seus espais així com dels diferent serveis o punts d'interès.

Hem ordenat el llistat per població.

 

Mirador de la Muntanya de Sant Pau

 

Som de pícnic

El blog Som de pícnic és una bona eina per trobar ben documentades les diferents zones de pícnic que han visitat la Marta i família. Hi trobareu moltes fotos i teniu ben indicat com s'hi arriba així com algun altre apunt d'interès.

 

Descobrir l'Alt Penedès en família

alt penedes excursions i activitats amb nens

 

 

 

INSTAGRAM

 

etiquetes: