La llista dels 100 Cims és un llistat creat per la FEEC, Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya. Una llista on hi ha excursions engrescadores per fer amb nens. En total el catàleg és de 308 cims dels Països Catalans. Aquests destaquen per la seva importància en diferents àmbits: natural, paisatgístic o excursionista. No tots tenen el mateix grau de dificultat i entre ells n’hi ha que són aptes per fer amb nens petits. Aquí només us portem 100 Cims de la FEEC nens, aptes per als petits grans excursionistes.

100 és un bon número per fer un repte. Per això està etiquetada com la llista del 100Cims on cadascú que vulgui pot escollir-ne 100 del total del llistat. Sempre, però en podeu fer més, o tots. Recordeu, però, que no tots són adequats per fer amb nens. Us deixem les excursions on tenim fitxa, els podeu consultar per municipi o per tipus de ruta, circular, lineal.

100 Cims de la FEEC nens segons municipi

100 Cims, excursions en família

Bona ruta !!!

+ rutes per comarques

Us deixem l’enllaç de rutes per comarques per si voleu consultar més informació. A l’enllaç de cada comarca hi trobareu enllaços d’interès dels Parcs Naturals o informació turística.