La llista dels 100 Cims és un llistat creat per la FEEC, Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya. Una llista on hi ha excursions engrescadores per fer amb nens. En total el catàleg és de 308 cims dels Països Catalans. Aquests destaquen per la seva importància en diferents àmbits: natural, paisatgístic o excursionista. No tots tenen el mateix grau de dificultat i entre ells n’hi ha que són aptes per fer amb nens petits. Aquí només us portem 100 Cims de la FEEC nens, aptes per als petits grans excursionistes.

100 és un bon número per fer un repte. Per això està etiquetada com la llista del 100Cims on cadascú que vulgui pot escollir-ne 100 del total del llistat. Sempre, però en podeu fer més, o tots. Recordeu, però, que no tots són adequats per fer amb nens. Us deixem les excursions on tenim fitxa, els podeu consultar per municipi o per tipus de ruta, circular, lineal.100 Cims de la FEEC nens segons municipi
100 Cims, excursions en família

Feu la consulta segons si és una ruta circular, lineal està dins del GR-92 o transcorre dins d’un Parc Natural.

Catalunya per àmbits territorial o per comarques

Us deixem els següents enllaços on podeu trobar les mateixes rutes d’aigua per comarca o àmbit territorial. Així, a part de la pròpia ruta a gorgs, salts d’aigua, rius o fonts podeu veure que hi ha pels voltants. En la consulta comarcal teniu enllaços a les oficines de turisme o altres webs d’interès.